|
Příspěvky uživatele - 34.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vypěstování broskve z pecky, 12.3.2023 V srpnu jsem do květináčků s pískem zasadila asi 2 cm hluboko šest pecek broskví z Itálie, jiné jsem nesehnala. Dala jsem je do nevytápěné garáže, zalila a pak na ně zapomněla. Na začátku března jsem si vzpomněla a přenesla je domů, zalila a právě... celý příspěvek > |  | Parména šarlatová, 23.8.2018 Vbrzku nafotím. Letos nemá dužnina růžový nádech, je bíložlutá, ale jádra jsou již hnědá. Jedná se o třetí úrodu. |  |
|  | Parména šarlatová, 23.8.2018 IH: Moje poloha odolnost vůči chorobám moc neprověří, ale zatím jsem zaznamenal pouze malé napadení padlím (proti houbovým chorobám chemicky neošetřuji). Krásné vybarvení P.š. je podtrženo chutnou šťavnatou dužninou, ktará nemá žádné nejablečné tóny... celý příspěvek > |  | Parména šarlatová, 23.8.2018  Staroanglickou krásku, Parménu šarlatovou, jsem poprvé viděl jako mladík koncem osmdesátých let v Děčíně - Boleticích. Druhé setkání proběhlo o čtvrtstoletí později na Kladensku, třetí strom této pozoruhodné odrůdy roste v mé zahradě. Dle četnosti... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|