|
Příspěvky uživatele - 110.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ficus - hnědnou a opadávají listy, 7.3.2023  A ještě lístky, z druhé strany jsou i flíčky. |  | Ficus - hnědnou a opadávají listy, 7.3.2023  Další foto, je umístěn na schodišti v novostavbě RD mezi horním patrem, kde jsou ložnice a spodním, kde je chodba a obývák. |  |
|  | Ficus - hnědnou a opadávají listy, 7.3.2023  Dobrý den,
Prosím o radu, koupila jsem na Vánoce ficus moclame v obi, byl krásný, ale začaly tomu postupně hnědnout a opadávat listy. Některé žloutnou/ztrácejí tmavě zelenou barvu a padají, některé hnědnou, zasychaji i větvičky. Původně mu začaly... celý příspěvek > |  | Založení pěstební jámy broskvoň Modřinka, 3.4.2021 Prosím a mám kořeny namacet před sadbou a stříhat? Dekuji |  | Založení pěstební jámy broskvoň Modřinka, 3.4.2021  Ještě máme popřípadě i křemičitý písek. V příloze foto písku v pískovišti, kompost z kompostarny a stromek. Děkuji moc |  | Založení pěstební jámy broskvoň Modřinka, 3.4.2021  Dobrý den, prosím o radu. Koupila jsem kontejnerovou Modrinku, chci zasadit, ale máme nevhodné podloží. Vykopali jsme zatím jámu zhruba 100x100x cca 60cm. Máme tu jílovitou půdu (navazka u novostavby). Zhruba od 50cm hloubky ale stojí voda. Chci se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|