Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 17:40
za normálního stavu by ty 4 rostliny měly i víc listů a byly i v lepší kondici, ale to je ovlivněno vlnovníkem, který napadl i tohle, jakmile vidím napadení, otrhávám.
Aculops lycopersici na rajčatech, 17:13 Obsahuje fotku
Tak rajčata v sklenících stále žijí, pravidelné sprchování studenou vodou vlnovníku nevoní. Ne, že by úplně zmizel, to ne, ale likviduje listy rostlin pomaleji, než stačí nové dorůstat. Pro srovnání přidávám další foto stejného místa v skleníku, tedy... celý příspěvek >
Mikroplasty na zahrádce, 16:37 Obsahuje fotku
Nejsem. V diskuzi tady nebudu tvrdit o něčem. že jsem si tím stoprocentně jistý, aby mě pak kdosi začal přesvědčovat o opaku. A vy jste si stoprocentně jistý, že to něco, co jsem předložil na snímku, mikroplasty nejsou?
Rajčata 2025, 14:23 Obsahuje fotku
s vlnovníkem v sklenících jsem jsem si to vyřídil.Pravidelné intenzivní sprchování mu nevoní.Sice se nevzdává, ale nějaké zásadní škody teď nestíhá. Teď jsem ho 2 dny nesprchoval, venku je chladněji a tohle je aktuální stav.
Nejranější odrůdy slivoní, 14:14 Obsahuje fotku
Jeden z prvních zralých plodů Černošické švestky.
Meruňky 2025, 14:07 Obsahuje fotku
Betinka.
Broskvoně 2025, 14:00 Obsahuje fotku
Devítiletý Redhaven, podnož montclar, po prosvětlovacím řezu. Výška stromku 1,7m.
Mikroplasty na zahrádce, 13:54
koupil jsem si malou síťku do akvária a tím to svinstvo vylovím. Ale prakticky co s tím dál, spálit nejde, vysypat do odpadků taky není řešení. Tak to je jen na zamyšlení, když sbíráme dešťovku ze střech. Ale když je to na střechách, tak ve vzduchu... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 13:44 Obsahuje fotku
na 1.snímku FM3, kterou jsem očkoval před 5 lety na semenáček, na 2. snínku tetéž, ale o rok starší.Oba stromky po prosvětlovacím řezu.
Mikroplasty na zahrádce, 13:27 Obsahuje fotku
Dnes jsem vyčistil sud od dešťovky a napustil sudovým čerpadlem čerstvou dešťovkou z velké nádrže. Bylo pro mě překvapení, že na hladině čiré vody cosi plavalo. Zkusil jsem to nafotit a teprve ze zvětšeného snímku bylo patrné o co se jedná. Asi 5mm... celý příspěvek >
Nový ovocný sad, 8:41
za předpokladu, že větve stromů nepolezou do sousedních pozemků, tak aniž by si stromy navzájem nekonkurovaly, se jich takové množství na vybraných podnožích na pozemek 20x200m nemůže vejít. Jen samotných 6 ořešáků zabere třetinu pozemku. 
Nový ovocný sad, 16.7.2025
naprostý souhlas se vším, co jste zde napsala, paní Lído.
Nulove zrani plodu, 16.7.2025
Příčin může být mnoho, např. nedostatečná ruční probírka plodů během růstu, sám jsem z broskvoní musel během růstu otrhat několik věder zelených nezralých plůdků, letos měly všechny broskvoně nadměrnou násadu plodů a regulace množství plodů samotným... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 13.7.2025 Obsahuje fotku
Springcrest.
Envy, 4.7.2025
Je to tak. Stromek pochází z N.Zélandu a jeho producent na jeho pěstování prodává velkopěstitelům licenci. Není tedy v jeho zájmu, aby se stromky té odrúdy prodávaly za jeho zády po celém světě. To by pak z toho neprofitoval. Samozřejmě k nějakému... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika