|
Příspěvky uživatele - 241.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rez jablone - kostrové konáre a výber stredníka, 5.3.2023  Konkurečné stredníky. |  | Rez jablone - kostrové konáre a výber stredníka, 5.3.2023  Mám 2-ročnú jabloň rozela na podpníku M26. Korunu som z určitých dôvodov založil pomerne nízko. Niektoré princípy strihu poznám, ale neviem, ako je ich nutné dodržovať. Uvádza sa, že kostrových konárov má byť len 3-4. Na fotke sú označené oranžovou... celý příspěvek > |  |
|  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 5.3.2023  Ešte prikladám fotku, ako vyzerala marhuľa pred rokom, presne 15.3.2022 |  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 5.3.2023 O koľko ich mám skrátiť? Ako som písal, majú okolo 250-280cm. Mám tam ponechať len také 80-90cm pahýle? Tie krátke teda ponechám, aj som to tak plánoval, na nich bude s veľkou pravdepodobnosťou úroda. Tie kostrové vetvy sa rozvetvujú blízo... celý příspěvek > |  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 5.3.2023 Nie, nehnojím. Len pri vysadení som vybral pôvodnú zeminu o gule s priemerom 120cm a nahradil ju úrodnou černozemou. Nečakal som, že to toto urobí so stromami. |  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 4.3.2023  Celkový pohľad. Marhuľu chcem mať nízku. |  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 4.3.2023  Ďalšie foto... |  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 4.3.2023  Ďalšie.. |  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 4.3.2023  ... |  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 4.3.2023 Ďalšie foto. |  |
|  | Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 4.3.2023  Je to odroda maďarská na podpníku myrobalán. Marhuľu som vysadil na jar 2021. Minulú jar som sa snažil nejako vytvarovať korunku, keďže nerástla tak, ako by som chcel. Do tejto zimy, teda za pol roka, mala na konároch prírastky aj viac ako 250cm. V... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|