Příspěvky uživatele - 52.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 10.2.2023
Zkusím ještě udělat pokus: 5 kostiček jsem pořádně vypláchl v čisté vodě a sazel do nich 5 rajčat. Do perlitu jsem zasel taky 5 rajčat a v substrátu mám taky rajčata, ale víc :D (doufám, že všechny nevylezou :D) Všechno tohle mám v jedné pěstírně se... celý příspěvek >
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023 Obsahuje fotku
Rajčata3
Rajčata2
Rajčata1
Papriky3
Papriky2
Papriky
Dobrý večer Milane. Nejspíš ne. Vypadají hrozně. Je to týden, co jsem je přesadil do substrátu a nerostou. To samé se začíná dělat na sazenicích rajčat, které jsem dal cca dva týdny zpět taky do kostek. Konec děložního listu začíná usychat. Kostky... celý příspěvek >
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023
Děkuji za odpověďi. Vyséval jsem do speciálních kostiček HGA Garden Eazy Plug, ale kostička není vůbec prokořenělá. Kořínek je cca 1 cm veliký. Přesazoval jsem celou kostičku do substrátu: Hoštický substrát pro výsev a množení, ale ten také není... celý příspěvek >
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023 Obsahuje fotku
Další foto
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den. Prosím o radu. Na měsíc starých sazenicích paprik odumírají okraje listů viz. foto. Byly zalévány roztokem Merpanu. Nyní již týden nezalévám. Předem děkuji za odpověď S pozdravem Honza
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika