|
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 10.2.2023 Zkusím ještě udělat pokus: 5 kostiček jsem pořádně vypláchl v čisté vodě a sazel do nich 5 rajčat. Do perlitu jsem zasel taky 5 rajčat a v substrátu mám taky rajčata, ale víc :D (doufám, že všechny nevylezou :D) Všechno tohle mám v jedné pěstírně se... celý příspěvek > |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023  Rajčata3 |
 |
|
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023  Rajčata2 |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023  Rajčata1 |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023  Papriky3 |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023  Papriky2 |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023  Papriky |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 9.2.2023  Dobrý večer Milane. Nejspíš ne. Vypadají hrozně. Je to týden, co jsem je přesadil do substrátu a nerostou. To samé se začíná dělat na sazenicích rajčat, které jsem dal cca dva týdny zpět taky do kostek. Konec děložního listu začíná usychat. Kostky... celý příspěvek > |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023 Děkuji za odpověďi.
Vyséval jsem do speciálních kostiček HGA Garden Eazy Plug, ale kostička není vůbec prokořenělá. Kořínek je cca 1 cm veliký. Přesazoval jsem celou kostičku do substrátu: Hoštický substrát pro výsev a množení, ale ten také není... celý příspěvek > |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023  Další foto |
 |
|
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 3.2.2023  Dobrý den. Prosím o radu. Na měsíc starých sazenicích paprik odumírají okraje listů viz. foto. Byly zalévány roztokem Merpanu. Nyní již týden nezalévám.
Předem děkuji za odpověď
S pozdravem
Honza |
 |