Příspěvky uživatele - 89.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podnože přebytek, 30.1.2024 Obsahuje fotku
Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože vhodné pro letní očkování, mám ještě nějaké navíc. Dovezené z Itálie koncem března 2023. Kontakt e-mail: vladimir.v2@seznam.cz Torinel - slabší vzrůst, podnož vhodná pro meruňky a slivoně Myrobalán 29C -... celý příspěvek >
Podnož BA29 a další dovoz Itálie, 17.2.2023
Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože vhodné pro letní očkování, budu mít nějaké navíc. Dovoz Itálie v průběhu března. Kontakt e-mail: vladimir.v2@seznam.cz BA29 - střední vzrůst, podnož pro hrušně, Gisela17 - střední vzrůst, podnož pro třešně a... celý příspěvek >
Podnož Gisela17 a další dovoz Itálie, 16.2.2023 Obsahuje fotku
Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože vhodné pro letní očkování, budu mít nějaké navíc. Dovoz Itálie v průběhu března. Kontakt e-mail: vladimir.v2@seznam.cz Gisela17 - střední vzrůst, podnož pro třešně a višně, Torinel - slabší vzrůst, podnož... celý příspěvek >
Podnože peckoviny, 3.2.2023
Ne nejsem. Žádná školka vám nic neprodá, to už jsem vzdal. Potřebuji si vyrobit kombinace podnože/odrůdy, které nelze sehnat, nebo pro pár stromků nepojedu 300km. A uvedené podnože můžu objednat, ale ve větším množství, než bych využil.
Podnože broskvoně, 3.2.2023 Obsahuje fotku
Kdyby měl někdo zájem, budu mít během března 2023 navíc licenční podnože pro broskvoně, meruňky, slivoně a mandloně, viz můj příspěvek v sekci slivoně. Tak dejte když tak co nejdříve vědět.
Podnože meruňky, 3.2.2023 Obsahuje fotku
Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože pro meruňky, budu k mání během března 2023. Viz můj příspěvek v sekci slivoně.
Rouby hrušně Jana, 19.1.2023 Obsahuje fotku
Poptávám rouby hrušně Jana, případně i Armida, má prosím někdo? Žijeme v Kroměříži, tak buď rozumná dojezdová vzdálenost, nebo zda by byl někdo ochotný je poslat za náhradu poštou. Případně jiná domluva.
Rouby hrušně Jana a Armida, 19.1.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den, měl by někdo prosím rouby hrušní Jana a Armida? Chtěl jsem si je objednat, ale Sempra, ani Holovousy je teď v nabídce nemají. Jsem z Kroměříže, nebo jestli by byl ochoten je někdo poslat poštou. Náklady samozřejmě zaplatím. Můžu vyměnit za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika