|
Příspěvky uživatele - 89.84
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podnože přebytek, 30.1.2024  Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože vhodné pro letní očkování, mám ještě nějaké navíc. Dovezené z Itálie koncem března 2023. Kontakt e-mail: vladimir.v2@seznam.cz
Torinel - slabší vzrůst, podnož vhodná pro meruňky a slivoně
Myrobalán 29C -... celý příspěvek > |  | Podnož BA29 a další dovoz Itálie, 17.2.2023 Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože vhodné pro letní očkování, budu mít nějaké navíc. Dovoz Itálie v průběhu března. Kontakt e-mail: vladimir.v2@seznam.cz
BA29 - střední vzrůst, podnož pro hrušně, Gisela17 - střední vzrůst, podnož pro třešně a... celý příspěvek > |  |
|  | Podnož Gisela17 a další dovoz Itálie, 16.2.2023  Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože vhodné pro letní očkování, budu mít nějaké navíc. Dovoz Itálie v průběhu března. Kontakt e-mail: vladimir.v2@seznam.cz
Gisela17 - střední vzrůst, podnož pro třešně a višně, Torinel - slabší vzrůst, podnož... celý příspěvek > |  | Podnože peckoviny, 3.2.2023 Ne nejsem. Žádná školka vám nic neprodá, to už jsem vzdal. Potřebuji si vyrobit kombinace podnože/odrůdy, které nelze sehnat, nebo pro pár stromků nepojedu 300km. A uvedené podnože můžu objednat, ale ve větším množství, než bych využil. |  | Podnože broskvoně, 3.2.2023  Kdyby měl někdo zájem, budu mít během března 2023 navíc licenční podnože pro broskvoně, meruňky, slivoně a mandloně, viz můj příspěvek v sekci slivoně. Tak dejte když tak co nejdříve vědět. |  | Podnože meruňky, 3.2.2023  Kdyby měl někdo zájem o licenční podnože pro meruňky, budu k mání během března 2023. Viz můj příspěvek v sekci slivoně. |  | Rouby hrušně Jana, 19.1.2023  Poptávám rouby hrušně Jana, případně i Armida, má prosím někdo? Žijeme v Kroměříži, tak buď rozumná dojezdová vzdálenost, nebo zda by byl někdo ochotný je poslat za náhradu poštou. Případně jiná domluva. |  | Rouby hrušně Jana a Armida, 19.1.2023  Dobrý den, měl by někdo prosím rouby hrušní Jana a Armida? Chtěl jsem si je objednat, ale Sempra, ani Holovousy je teď v nabídce nemají. Jsem z Kroměříže, nebo jestli by byl ochoten je někdo poslat poštou. Náklady samozřejmě zaplatím. Můžu vyměnit za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|