|
Odrůdy melounů pro venkovní pěstování, 26.2.2023 Pestuji odrudy Lajko II ta je rana a Sugar Baby je velmi rana ale ta mi dozrava v polovine srpna az zacatkem zari stredni morava nad. vyska 285 m zalezi take na pocasi kolik bude slunicka vasek |
 |
Co na okousané stromy?, 22.2.2023 Na okousane stromky se pouziva Stromkovy balzam vasek |
 |
|
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.2.2023 Nevim jestli je to nejlepsi ale rezna rana se pritlacila do dreveneho popela a pak sazet jak normali brambory VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 13.2.2023 Semena paprik odruda Rodrigo bohuzel uz se neprodavaji koupil jsem je pred sesti lety od firmy AEV-VS maji tam velke mnozstvi podobnych semen ale cena je u nekterych dost vysoka urcite si vyberete pokud mohu doporucit podobne tak odruda Rubika nebo... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 12.2.2023  Semena paprik jsem vysel 20.1 2023.Kelímky byly položeny na radiatoru, v bytě teplota 20 až 21 stupnu.Za 12 dní semena vyrostla.Ted mám sazenice na chodbě, kde teplota je 15 stupnu.Sazenice jsou dost vytáhlé, protože není vubec sluníčko, ale to... celý příspěvek > |
 |
Odumírání okrajů listů na sazenicích paprik, 4.2.2023 Nevim jestli jste si precetl dukladne pribalovy letak pise merpan 80 wg se pouziva k dezinfekci zeminy nebo plosna aplikace zalivkou pred vysevem a ne zalevani rostlin rostokem jak pisete vasek 5 |
 |
Rajská jablíčka 2023, 28.1.2023 Ve vasem prispevku doslova pisete v roce 2021 jsem mel zrala rajcata uz 6.3 letos pocitate ze to bude taky tak podobne vasek |
 |
Proti krtkům, 19.1.2023 A krtka taky... vasek |
 |
Rajská jablíčka 2023, 8.1.2023 Pekne sazenice kdy pocitate ze budete trhat prvni plody vasek |
 |
Výběr odrudy brambor, 27.12.2022 Co je to za novou odrudu Kakiera? ja znam odrudu Carera a Karin vasek |
 |
|
 |
Rajská jablíčka 2023, 5.12.2022 Mate pekne sazenice rajcat kdy tak pocitate ze budete sklizet prvni plody vasek |
 |
Okousaný ořech, 3.12.2022 Za pokus to stoji ocistit ocelovym kartacem a zamazat sromkovym balzamem ten novy vyhon ponechat casem se uvidi zamazat se to melo hned jak jste to zjistil vasek |
 |
Paprika Rodrigo, 19.11.2022  Dnes 19.11. jsem otrhal poslední papriky ve foliaku španělská odruda Leanta.Kdyby nebyl mráz, určitě by tam ještě zustaly a protože už v sudu na vodu byl led 1.5 cm.silný. VASEK5 |
 |
První pomoc, 16.11.2022 V rijnu je brzo rezat ja rezal v polovine listopadu a v pohode v te dobe je uz miza v korenech |
 |
Tykev k roubování melounů, 30.10.2022 Pred tremi lety jsem vysadil take tykev fikolistou od firmy Dobrasemena dopadlo to jak pise pani napsal jsem panu Gajdoštinu majitel firmy dobrasemena odepsal u nas nelze vypestovat plody muzete mu... celý příspěvek > |
 |