|
Paprika Rodrigo, 22.8.2023  Pohled na venkovní záhon paprik. Vlevo odrůda ANABEL, vpravo odrůda NELA. Samostatné foto odrůda ANABEL (špičatá) a NELA (hranatá). Foceno 22.8.2023. VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 22.8.2023  Jako první mi dozrála venkovní paprika odrůda RED MADAL, foceno 21.8.2023. VASEK5 |
 |
|
 |
Paprika Rodrigo, 22.8.2023  Letošní papriky ve foliovníku nic moc. Některé keříky paprik jsou úplně bez plodů a na některých je jen pár. Toto je skleníková paprika odrůda RUBIKA, jsou zatím stále zelené, špatně dozrávají. Omlouvám se, že jsou fotky paprik otočené, protože... celý příspěvek > |
 |
Nerostoucí melouny, 29.7.2023  Dobrý den. Děkuji za informace, ale o slimácích vím. Mě spíš zajímá, z čeho se mi ty listy tak kroutí, takové to rapatění? Meloun je nasazený v kompostu. Děkuji za radu, VASEK5. |
 |
Rajčata 2023, 28.7.2023 Na zkousku jsem nasadil do čtyř kyblu na ohranicenem kompostu ve vysce asi metr dvacet mam polozenou fosnu na nem kyble orientovana vychod jiho zapad VASEK 5 |
 |
Nerostoucí melouny, 27.7.2023  Dobrý den. Může mi někdo poradit, co je to za chorobu u cukrového melounu? Mšice to nejsou. Děkuji, VASEK5. |
 |
Rajčata 2023, 27.7.2023  Rajče keříčkové, balkónové odrůda TOMFALL, od firmy MORASEEDo, které pěstuji v 8 litrových kbelících. Foceno 20.7.2023. VASEK5 |
 |
Paprika Rodrigo, 7.7.2023  Keříky paprik ve foliovníku vypadají pěkné a začínají kvést. VASEK5 |
 |
Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 4.7.2023 Pokud jste postrikal jak pisete totalnim herbicidem zlikvidoval jste plevel to je v poradku ale nezlikvidoval semana plevele na ktere herbicit nepusobi a kultivatorem jste plevel pekne zapravil do... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 31.5.2023  První foto sazenice paprik venkovní Eva, druhé foto sazenice skleníkové, třetí foto je záběr do foliovníku, kde jsou odrudy Rubika Rodrigo Leanta a Panache, které byly zasazeny až 29.května oproti minulému roku. VASEK5 |
 |
|
 |
Broskve 2023, 20.5.2023 Kolikrat a kdy jste strikal proti kaderavosti vasek |
 |
Paprika Rodrigo, 14.5.2023  Letošní sazenice paprik u mě mají zpozdění asi 14 dní.Ikdyž jsem vyséval semena v polovině unora.Ke konci května vysadím sazenice do skleníku a foliáku. VASEK5 |
 |
Česnek sezóna 2021/2022, 9.5.2023 Mate pekny cesnek muzete napsat co to mate za odrudu jak a cim hnojite ze vam nezloutnou listy ze spodu vasek |
 |
Asimina - indiánský banán - Maďoul, 2.4.2023 Mam take asaminu asi patym rokem ale trirustky jsou dva centimetry za rok muze mi nekdo poradit cim a jak hnojit nebo kde se stala chyba budu rad za kazdou radu |
 |
Rajčata 2023, 30.3.2023 Tak to je opravdu nadhera tohle foto dnes vidim poprve vubec si nedovedu predstavit ze se da vypestovat tak krasne silne sazenice a jeste krasnejsi plody rajcat doma za okny na parapletu smekam pred vami a omlouvam se ... celý příspěvek > |
 |