Příspěvky uživatele - 230.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika Rodrigo, 11.10.2024 Obsahuje fotku
Paprika skleníková LEANTA. První foto - sazenice byla vyryta za účelem výstavy místních zahrádkářů, která se konala 28.9.2024. VASEK5
Paprika Rodrigo, 30.9.2024 Obsahuje fotku
Paprika skleníková PANACHE F1. Foto 28.9.2024. VASEK5
Paprika Rodrigo, 22.9.2024 Obsahuje fotku
Skleníková paprika odrůda RUBIKA, která mě zatím nikdy nezklamala. Foto 20.9.2024. VASEK5
Paprika Rodrigo, 19.9.2024
Zadne specialni hnojivo nepouzivam  tri tydny pred vysadbou rozhodim ve skleniku a foliovniku celerit a hrabema zapravim do pudy a zalevam at je puda stale vlhka po nasazani sazenic    Nepravidelne zalevam kristalonem  ... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 18.9.2024 Obsahuje fotku
Polní paprika NELA, foto 17.9.2024. Letos jsou papriky menší než v loni, některé po deštích začínají praskat podobně jako rajčata. VASEK5
Paprika Rodrigo, 18.9.2024
Pane Walter    pekny kousek skoro  40 dk ja myslim ze jste stokojeny akorat  nevim proc jste ji nenechal dozrat do cervena nebo se vam ulomila vetvicka s paprikou tak jak me    VASEK5
Paprika Rodrigo, 17.9.2024
Pane Milan HP   vy mi lichotite i kdyz se vubec necitim na rytire nebo krale ale udelalo mi t o velkou radost VASEK5
Paprika Rodrigo, 17.9.2024
Neni to drzy dotaz ano mate pravdu je to paprika MONANTA  omlouvam se za preklep je videt za dukladne ctete prispevky   a jsem rad ze jste me na chybu upozornil    VASEK 5
Jaký nátěr, 13.9.2024
Ja na starou drevnenou kulnu   pouzivam stary vyjety olej   delam to kdyz je pekne slunecno aby to krasne vpilo do dreva asi jednou za pet let   vasek
Podzimní pěstování zeleniny, 9.9.2024
Dekuji vam pane Walter za odpoved ja to asi delam od zacatku spatne ja seminka vyseji do kelimku od ramy a potom az vzejdou prepikiruji do kelimku od jogurta a az potom do zahonu vy sysevate primo do zahonu mel jsem odrudu Bristol  je to rana... celý příspěvek >
Podzimní pěstování zeleniny, 8.9.2024
Nadherne pekinske zeli   co to mate za odrudu me v takovem vedru slunce spalilo vsecny male sazenicky a to jsem nekolikrat denne zaleval   VASEK5
Paprika Rodrigo, 2.9.2024 Obsahuje fotku
Paprika polní MONTANA, technická zralost světle zelená, botanická zralost červená. Foto 1.9.2024. VASEK5
Paprika Rodrigo, 19.8.2024 Obsahuje fotku
Venkovní papriky odrudy MONTANA, EVA BONETA a NELA.Foceno 18,8 2024 Vasek5
Okurka- skleník- choroba, 16.6.2024
Muzete napsat jaky pripravek bude uciny podle me uz je pozde       vasek
Paprika Rodrigo, 25.5.2024
Dekuji panu WALTERU a ptam se ho jak mu rostou papriky LEANTA ja je mam letos bidne vyska zatim jen do 15 cm   VASEK5
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika