|
Nela mi uzrála, 15.12.2022 Lída |
 |
Drobné zahradní nářadí, 11.12.2022 Ještě jsem zapomněla na lopatu srdcovku, také starou . Lída |
 |
|
 |
Drobné zahradní nářadí, 10.12.2022 Pokud netrváte na "značkovém", tak to, co jsem minule přiložila na obrázcích, prodávají i dnes a je to kvalitní česká výroba . Rýč i rycí vidle mám "for_q" z Hornbachu a nemůžu si je vynachválit, obojí s dřevěnou násadou "T" ("D" mi nevyhovuje).... celý příspěvek > |
 |
Drobné zahradní nářadí, 7.12.2022  Z drobného nářadí používám jen to na obrázcích, vše mám původní už snad 40 let Lída |
 |
Žlutá růže, 5.12.2022 Podívejte se na ruze.wi, tam si určitě vyberete Lída |
 |
Praskliny na kmenech, 2.12.2022 Omlouvám se za místy chybějící interpunkci, psala jsem to z mobilu. A chybí tam slova "objevily u kamarádky"... Lída |
 |
Praskliny na kmenech, 2.12.2022 Nové trhliny-a dost velké- na větvích meruňky Darina se letos koncem léta (po destich). Říkaly jsme si, že to právě mohlo nastat náhlou přemírou vláhy. Lída |
 |
Škůdce paprik, 9.5.2016 Vážení to jsou slimác!!! |
 |
Letni hrusky na kvas, 14.8.2011 kyselina citronová..? na cca 100 litrů? lžička? omlouvám se a děkuji... |
 |
Letni hrusky na kvas, 14.8.2011 okyselit kvas? prosím o jednoduchou poznámku co si pod tím přdstavit.. děkuji... |
 |
|
 |
Letni hrusky na kvas, 13.8.2011 ok.. díky... a jak proti tomu? lze? |
 |
Letni hrusky na kvas, 13.8.2011 co je to křís? děkuji za info.. :-):-)) |
 |
Mrkvová, 2.8.2011 Zdravím,
jsem pisatel prvního dotazu na toto téma. Přikládám tabulku v excelu, kde jsou přepočty..., tuším, že tam byla nějaká malinkatá chyba, ale nevadí, ten základ tam je. Tabulku udělal kluk, ale bral poměry dle přepočtu. Jak jsem... celý příspěvek > |
 |
jak roubovat ořech, 4.2.2007 Jsem zahrádkář, začátečník a chci roubova vlašský ořech. Je někdo ochoten mi poradit vlastní postup? Luboš |
 |