Příspěvky uživatele - 248.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nela mi uzrála, 15.12.2022
       Lída
Drobné zahradní nářadí, 11.12.2022
Ještě jsem zapomněla na lopatu srdcovku, také starou .           Lída
Drobné zahradní nářadí, 10.12.2022
Pokud netrváte na "značkovém", tak to, co jsem minule přiložila na obrázcích, prodávají i dnes a je to kvalitní česká výroba . Rýč i rycí vidle mám "for_q" z Hornbachu a nemůžu si je vynachválit, obojí s dřevěnou násadou "T" ("D" mi nevyhovuje).... celý příspěvek >
Drobné zahradní nářadí, 7.12.2022 Obsahuje fotku
Z drobného nářadí používám jen to na obrázcích, vše mám původní už snad 40 let   Lída
Žlutá růže, 5.12.2022
Podívejte se na ruze.wi, tam si určitě vyberete    Lída
Praskliny na kmenech, 2.12.2022
Omlouvám se za místy chybějící interpunkci, psala jsem to z mobilu. A chybí tam slova "objevily u kamarádky"...  Lída
Praskliny na kmenech, 2.12.2022
Nové trhliny-a dost velké- na větvích meruňky Darina se letos koncem léta (po destich). Říkaly jsme si, že to právě mohlo nastat náhlou přemírou vláhy. Lída
Škůdce paprik, 9.5.2016
Vážení to jsou slimác!!!
Letni hrusky na kvas, 14.8.2011
kyselina citronová..?    na cca 100 litrů? lžička? omlouvám se a děkuji...
Letni hrusky na kvas, 14.8.2011
okyselit kvas?  prosím o jednoduchou poznámku co si pod tím přdstavit..  děkuji...
Letni hrusky na kvas, 13.8.2011
ok.. díky... a jak proti tomu? lze?
Letni hrusky na kvas, 13.8.2011
co je to křís? děkuji za info.. :-):-))
Mrkvová, 2.8.2011
Zdravím, jsem pisatel prvního dotazu na toto téma.  Přikládám tabulku v excelu, kde jsou přepočty..., tuším, že tam byla nějaká malinkatá chyba, ale nevadí, ten základ tam je. Tabulku udělal kluk, ale bral poměry dle přepočtu.  Jak jsem... celý příspěvek >
jak roubovat ořech, 4.2.2007
Jsem zahrádkář, začátečník a chci roubova vlašský ořech. Je někdo ochoten mi poradit vlastní postup? Luboš
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika