 |
Příspěvky uživatele - 109.172
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 25.2.2023 Jo to si jen namlouváte, s tím původím nemá nic společného!! |  | Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 22.2.2023 Zkuste to v Turecku... poslední dobou jsou ty "pravé znojemské okurky" pěstované tam... alespoň podle štítku na sklenici!! |  |
|  | Je CO2 spolahlivy indikator?, 3.1.2023 Když vám cukroměr ukazuje hodnotu téměř nula, tak nemá cenu čekat... vemte ho do palírny a nechte zpracovat. Když už jste sundal víko, tak vám část CO2 (ochranná atmosféra) utekla.., v žádném případě bych na březen nečekal!!
Přeji hezkýden. |  | Domáca výroba kvasiniek, 21.11.2022 Rada je jednoduchá... napřed kvasinkami zakvasím těch případných 50 litrů kvasu a po rozkvašení (cca po týdnu) zakvasím zbylých 500 litrů (jejich přípravu posunu tak, aby byl již k dispozici předchozí zákvas). Jinak je příprava zákvasu na každém... celý příspěvek > |  | Prevodová tabuľka: cukornatosť / alkohol, 21.11.2022 ... aby po jeho vykvasení bolo v ňom 18% alkoholu?
Při ideálním průběhu kvašení se cca polovina cukrů přemění v alkohol (spíše však méně!!). Proto byste měl mít minimálně dvojnásobnou cukernatost v kvasu. Bohužel neznám kvasinky, které by si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|