Příspěvky uživatele - 229.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Schnutí borovice, 18.11.2022
Suchá borovice neobroste nikdy. Co se stalo, těžko říct. Možná přelití. to je dost častý důvod úhynu borovic pěstovaných v květináčích. I v horku, nad 30 st.je doba zalévání cca jednou za dva, tři dny, jestli je nádoba větší, třeba jednou za týden.... celý příspěvek >
Poškozený kmínek u jabloně, 12.11.2022
Jak jsem už psal, stromek není jak by měl být. A reklamace je samozřejmě možná. Taktéž už jsem to psal. Osobně bych tento stromek nejspíš nevracel. Nestálo by mi to za námahu s balením, běháním na poštu atd. protože jsem přesvědčený, že stromek po... celý příspěvek >
Poškozený kmínek u jabloně, 11.11.2022
Stromek tedy není jak má být. Ale. Většina stromků má po zastřižení podnože ránu na kmínku srovnatelnou s tím, jaká je na kmínku této jabloně. Bez problémů tato rána zaroste. Jak už jsem psal, odstřihnout podnož a dál bych to neřešil. Podle mě se... celý příspěvek >
Poškozený kmínek u jabloně, 10.11.2022
Nechat dále růst podnož určitě dobrý nápad není. Ustřihněte a nasaďte lehce nad ustřižením. Nic se stromku nestane a za rok se nepozná, kdeže to byl problém.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika