|
Příspěvky uživatele - 248.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Finální plán výsadby stromků u RD, 12.11.2022 Asi myslíte spíš průměr koruny ty 4m než obvod, že? Vzdálenost 4m pro čtvrtkmen stačí. Pokud bych mohla říst svůj názor na skladbu stromků, tak Oulinská + Hanita + Matčino , další švestka mi připadá zbytečná, když tam již nějaké jsou. Když tam... celý příspěvek > |  | Celer, jak nakostkovat a zavařit, 12.11.2022 Existují "kostičkovače zeleniny" k různým kuch.robotům (vkládací deska). Lída |  |
|  | Poškozený kmínek u jabloně, 11.11.2022 Možná by neškodilo i celkové foto stromku, bylo by vidět, jak (jestli) přes to poškození kmínku roste . Lída |  | Poškozený kmínek u jabloně, 10.11.2022 Ono jde spíš o to, co je tomu kmínku. Pokud tam ta kůra v místě poranění je OK, nebo jestli se třeba neodchlipuje od dřeva. Pokud by to bylo na omak divné, tak bych výhon ponechala, nesázela a reklamovala. Pokud by se to jevilo jen jako zacelující se... celý příspěvek > |  | Přehledné pomologie, 8.11.2022 Kromě nahoře uvedené databáze používám i 1) Sus: Obrazový atlas jádrovin, peckovin1. a peckovin 2. = 3 útlé brožurky a o něco novější 2) Richter : Malý obrazový atlas odrůd ovoce = 4 útlé brožurky. Ten Richter se ještě dá sehnat, toho Suse spíš někde... celý příspěvek > |  | Volba stromku do zahrady k RD, 7.11.2022 Ono také záleží, na jaké podnoži požadovanou odrůdu jabloně seženu. Tyhle dvě podnože jsou středně vzrůstné a při výšce kmínku cca 60-70cm udělají stromky tak akorát - ne malé, ne příliš velké (a lze je pochopitelně usměrnit řezem). Ty své udržuji... celý příspěvek > |  | Volba stromku do zahrady k RD, 7.11.2022 M 26 vám větší stromek neudělá, navíc by měla mít oporu. Asi bych je dala jinam. Sama používám stromky na MM106 a M7, v horších půdách lépe rostou.
Ale na plánku mne zarazila ještě jedna věc - nevím, jak to máte orientované k světovým stranám -... celý příspěvek > |  | Výsadba třešně do jílovité půdy, 4.11.2022 S jámou neporadím (pochopitelně čím větší, tím lepší a drenáž naspodu třeba z odřezků silnějších klacků by asi neškodila), ale hlavně - pokud bude kontejner prokořeněný, rozvolněte povrch balu, jinak nebudou moci nové kořínky prorazit ven a stromek... celý příspěvek > |  | CANDELA, 4.11.2022 Zajímavý odkaz... Nahoře je vedle fota psáno "Candela"cizosprašná a dole v podrobnějším popisu "Mino"samosprašná ... Lída |  | Hnije odspodu?, 3.11.2022 Nevím, kde ho přes zimu máte. Já dávala kaktusy vždycky do ložnice na okno, kde se netopilo a nezalévala jsem je od půlky září. V polovině května jsem je dala ven a poprvé zalila vlažnou vodou. Pak už podle počasí a potřeby.
Pokud ho budete... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|