|
Příspěvky uživatele - 232.245
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou švestku vybrat?, 2.10.2022 Díky za reakci, já si udělal nějaký průzkum jak jsem psal a zaměřil jsem se především na odolnost vůči šárce, aby byla samosprašná, aby měla dost plodů, aby nebyly extra velké ani extra malé, aby pecka nepřilnávala k dužině a aby nebyly úplně extra... celý příspěvek > |  | Podle čeho vybrat ořešák, 2.10.2022 Zdravím všechny zahrádkáře, jsme před velkým životním rozhodnutím, koupě ořešáku na zahradu. Polemizujeme jaký druh ořešáku by pro nás byl nejvhodnější, vlašské ořechy máme rádi a proto bychom si jeden rádi na zahradě vysadili, ale nevíme jakou... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou švestku vybrat?, 1.10.2022 Zdravím, koukal jsem na Hanitu a vypadá suprově, vlákno jsem si pročetl a vesměs se tam na ni pějí ódy, jen teda tam dost bylo psáno, že výnosy nejsou tak velké, to vy ale rozporujete. Ještě se zeptám jako laik, dá se něco dělat s těmi větvemi v... celý příspěvek > |  | Jakou švestku vybrat?, 1.10.2022 Zdravím, snad mě neukamenujete, ale vybírám švestku pro moje potřeby, už dva dny zjišťuji na internetu jakou správnou švestku vybrat do našich podmínek, ale stále si nejsem jistý. Je strašně moc odrůd a ještě každá webová stránka ukazuje jiné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|