|
Příspěvky uživatele - 36.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zostalo vám po jar.mrazoch niečo na stromoch 🍑, 12.5.2025 Kuky jak jsi spokojen s Belanty, já mám vůči němu trochu nedůvěru. Aplikuješ jej pravidelně? Jak dlouhou má ochranou lhůtu 7 dní? |  | Zostalo vám po jar.mrazoch niečo na stromoch 🍑, 4.5.2025 Ještě se zeptám Kukyho na kolik je to 100ml balení Luny experience vody? |  |
|  | Zostalo vám po jar.mrazoch niečo na stromoch 🍑, 3.5.2025 Děkuji za reakce, já dopadl stejně jako pan Walter 20% spálené, ale ti co kolem mě nestříkali tak 100% spálené. Děkuji Kukymu za tip určitě vyzkouším, ale problém Luna experience je, že není volně prodejný musíte mít papíry na postřiky |  | Zostalo vám po jar.mrazoch niečo na stromoch 🍑, 27.4.2025 Dobrý den, rád bych se pana Korzára zeptal na postřik proti moniliovému úžehu, jedná se o postřik Luna jak je s ním spokojen, dle příspěvků jste ho aplikoval 2 krát jedná se o Luna experience? Já aplikoval 2 krát signum a spokojen nejsem.
|  | Bergeron je nejlepší, 28.9.2022 Kdyby jste měl nějaký narobovaný stromek navíc tak se ozvěte, koupil bych od Vás cenu respektuji.
Děkuji |  | Bergeron je nejlepší, 23.9.2022 Děkuji za vyčerpávající odpověď, jen bych se ještě zeptal co znamená špatnou afinitu?
Ještě jednu otázku mimo téma Jak u vás vypadá meruňka Cegledi Bíbor, popřípadě kde se dá koupit rád bych ji vyzkoušel |  | Bergeron je nejlepší, 22.9.2022 Dobrý den,
rád bych se zeptal na meruňku bergeron, mám v plánu si ji pořídit do nově vysazeného sadu. Má otázku zní na jaké podnoži? Je vhodná podnož myrobalán to že podrůstá mi nevadí. |  |
 |
|
|
|