|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Psaní článků pro Zahrada.cz, 20.5.2023 Pane W, máte opět jako v 99.999% případů pravdu. Blogy, podle mého lehce již mdlého rozumu, mají nejspíš sloužit ke zvýšení návštěvnosti a tím zlepšení výnosu z reklam. O peníze jde přece vždy až teprve v první řadě. |  | Mráz ve vegetačním období, 20.5.2023 Včera na teploměru minimální teplota 3.7 st. Tento způsob jara zdá se být fakt opravdu nešťastný A nejen včera, ale i předvčerejškem 25 a 27.5. Tykvovitým venku se to fakt moc nelíbí. |  |
|  | Strunovka - nevytažení lanka při startu, 20.5.2023 V tom, na co se ptáte. Poučte se jak funguje spalovací motor a nebudete se ptát proč lanko jde lehce, když je vyšroubovaná svíčka. To je výtrysk inteligence. |  | Pila hecht 50, 20.5.2023 Především nikdo neví další okolnosti, co do toho lijete, jak je to seřízené, nastavené při startu. Mám pilu, která má takovou kompresi, že ji v ruce nenastartuju. Zkrátka za to musíte vzít... |  | Strunovka - nevytažení lanka při startu, 18.5.2023 Nechte toho spamování. |  | Broskve 2023, 18.5.2023 Tak především takzvaní "větci" vědí kulový. To už počasí líp předpovídá ten americkej svišť. A pokud jde o "naše" počasí, nevýslovně mně se... Snad i víc než politika v televizi. Napřed pomrzly slivoně, takže sice vykvetly, ale nechce se jim do... celý příspěvek > |  | Nový vzhled stránek, 18.5.2023 Nemyslel jsem si, že k tomu někdy dojde, ale je to tu. Děkuji správě serveru Zahrada za vložení prokliku na nové příspěvky, učinili co slíbili a to se nestává často. Teď ještě znovu aktivovat trvalé přihlášení, aby registrovaní byli přihlašováni... celý příspěvek > |  | Problém s meteostanicí, 17.5.2023 Asi máte smůlu a odepíšete 2 tisíce. Oni to na tři týdny hodí do regálu a pak vám to pošlou zpátky. Soudit se s nimi nebudete, prodělal byste kalhoty, tak vědí jak na vás. Ještě by snad byla možnost vyzkoušet postupně nějaké jiné kanály, ale ono to... celý příspěvek > |  | Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 17.5.2023 Někdy malý, někdy velký. Zkuste najít diskusi, jak je už uvedeno. |  | Čím jste nahradili oleje Mogul?, 15.5.2023 Dobré a levné oleje jsou Pemco, jestli seženete. 2T olej používám Divinol. |  |
|  | Kadeřavost broskvoně, 15.5.2023 Pochopil jsem dotaz tak, že jde o to, co by broskovním nejvíce prospělo a pomohlo překonat napadení houbou. Samozřejmě, že použít se dá cokoli. Ale jsou určité zkušenosti, že SA broskvoním prospívá. |  | Rozkvétání slivoní, 14.5.2023 Zdravím, trochu se vpletu. Zejména prosím pana PzP, jestli náhodou nemá od MV švestku "Procházkovu". On ji tak nazval, protože je to nějaká tamější krajová odrůda. Kdysi mi poslal roub, a letos poprvé - snad - odkvetla a bude plodit. Zajímalo by mě,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 14.5.2023 Jsem sice jedovatej a jinej už nebudu. V tomto případě záleží podstatně víc na pocitu těch sazenic a ne na vašem. |  | Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023 Nesouhlasím částečně. Mám půdu kyselou jak šťovík a broskvoně po SA. reagují dobře. LV. jim nešmakoval, asi to vápno. A na druhý dotaz, ano asi tam ta síra má význam, zkuste si to najít někde v diskusi, bude to asi dost zahrabané. |  | Kadeřavost broskvoně, 14.5.2023 Síran amonný. Patent PzP |  |
 |
|
|
|