|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A co vaše višně?, 14.7.2023 Favorit už je 14 dnů naložený ve vodce ve dvou sklenicích celá úroda. Samozřejmě sklizeno před zralostí, abych toho aspoň trochu zachránil před těmi opeřenými hydrami. |  | Rozmnožování muchovníků, 9.7.2023 Pošlu vám zdejší kosy a kvíčaly, abyste poznala reálný život. Kaštánku která měla letos první významnou úrodu obrali do mrtě. Tak, že jsem ani neochutnal plně zralou třešeň. Možná na těch CD byly nějaký drastický nahrávky. |  |
|  | Výběr travního traktoru, 9.7.2023 Tak anglický trávník se dá udělat jen v Anglii. U nás jsou to více méně trapné pokusy. Někdo, kdo má 3000 m z toho stěží bude dělat anglický trávník jen tak z plezíru. I když znám takového podivína, soused pražák má skoro takový pozemek, udržovaný od... celý příspěvek > |  | Výběr travního traktoru, 8.7.2023 Malujete ďábla na stěnu. Mám kus palouku, jak už jsem psal, seču jednou ročně přelom červen/červenec když to nikco nechce. Tráva na některých místech po hlavu a to trvale furt, Samozřejmě to nehnojím. A tím jedním sečením se to dá udržet a nic... celý příspěvek > |  | Výběr travního traktoru, 7.7.2023 Myslím, že vhodný by byl traktor, nebo rider, nevím co se vyrábí, s mulčovacím nožem. Máme palouk, který jsme sekali lištovkou. Teď už jsem vybavení prodal (věk a síly) a řešíme to buď sousedem, když si to chce vzít pro králíky, nebo zahradní firmou,... celý příspěvek > |  | Výběr travního traktoru, 6.7.2023 Lištovou sekačku v žádném případě, je náročná na seřízení a obsluhu. |  | Hrušky 2022, 6.7.2023 Ještě jsem zapomněl, Nela vřeteno asi 6, Muškatelka šedá taky do deseti - je to strom. Prostě ten mráz to zdevastoval. I ta Muškatelka co vydrží všechno podlehla. |  | Hrušky 2022, 5.7.2023 Vřetena. Bohemica +-10, Konference 0 (byly loni), Armida 0. |  | Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 4.7.2023 Nefilosofujte, rady jste dostal. jak se má vysévat tráva si najděte na síti a podle toho můžete usoudit, jestli jste to udělal správně. |  | Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 4.7.2023 Trávníkem se nezabývám, mám trávy až nad hlavu. Podle mně bylo špatné osivo, nebo technika setí. Já bych to posekal a přesel novým osivem. |  |
|  | Phytophthora infestans, 2.7.2023 Nevím, odborník nejsem. Ale připadne mi, že PB vždy naopak začínala na listech, na špičkách a okrajích a postupovala ke stonku. Tohle vypadá opačně, ale co to je nemám ponětí. |  | Višně, anebo třešně?, 1.7.2023 Třešeň ptačí. Podle popisu chuti by byly skvélé naložit na griotku. |  | Aku postřikovač, 28.6.2023 To má asi každý z nás doma spoustu harampádí ze starých postřikovačů pro strýce Příhodu. Jenže ten pořád nejde. Problém je, že ty baterie potřebují inteligentní nabíječky, které proces regulují aby se baterky nezničily. Takže jednoduše to nahradit... celý příspěvek > |  | Phytophthora infestans, 28.6.2023 Nevím, u mně se vždy PB projevuje napřed na špičkách listů a až za delší dobu na stonku. PP. |  | Aku postřikovač, 28.6.2023 Použít jde jakákoliv, ale podstatné je připojovací šroubení. A to má každý výrobce jiné. Takže asi stěží, když odhlédnu od toho, že ty mosazné hypermarketové mají délku tak 40 cm a nikam nedosáhnou. |  |
 |
|
|
|