Příspěvky uživatele - 168.127

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Máslová dýně - kdy je zralá, 16.8.2022 Obsahuje fotku
Dobrý den, také jsem letos již několik máslových dýní sklidila. Jednak byly už velké a navíc začaly praskat. Nevíte někdo proč praskají? Přikládám foto. Děkuji za reakce.
Jaký keř podél plotu, 4.4.2021
Fotky nemám. Ale ještě jsem chtěla dodat, že je třeba výsadbu přizpůsobit oblasti, ve které žijete. Skladba keřů, které jsem uvedla, odpovídá suché a teplé oblasti jižní Moravy. Sortiment keřů atraktivních pro včely je velice bohatý, ale těch, které... celý příspěvek >
Jaký keř podél plotu, 3.4.2021
Jsme včelaři a proto jsme řešili oplocení stejným způsobem, jako to chce udělat tazatel. Živý plot máme namíchaný z těchto keřů: hloh, líska, dřín, dřišťál juliin, evodie, jerlín japonský, trnka, pámelník, vrba jíva a také buxus. 
Jaký keř podél plotu, 2.4.2021
To se mýlíte. Buxusy jsem nesmírně pylodárné. Mají sice malé nenápadné květy, ale pro včely jsou právě v tuto dobu bohatým zdrojem pylu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika