Příspěvky uživatele - 25.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2021, 3.1.2021
Koukal jsem do nabídky SEMO a mají tam dvě nové odrůdy - Brunito F1 a Niki Zel F1...
Vavřín mladá rostlinka, 2.1.2021
Vavřín musí přezimovat v chladu a na světle. Já ho zimuju při cca +5°C. Otužilý snese krátkodobě i silnější mráz. Teď ho dejte někam do studena na okno, na jaře ho přesaďte a dejte ven do stínu, aby si zvykl. A za cca 14 dnů na slunné místo. Za... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 25.11.2020
Já mám tři originální a dva přeroubované Admirály na jinou odrůdu. Budu je stříkat vápníkem, protrhávat, ale i držet o hladu a žízni. A uvidím. Ta chuť stojí za to! Přeroubovat se dají vždy. KUKY
Odrůda Admiral, 23.11.2020
Ovlivnění je možné, ale mám zkušenost s jinými odrůdami (Idared roubovaný na Shalimar, který je samozřejmě zase na nějaké podnoži), ale nemusí se dít nic. Odřízl jsem korunku a rouboval za kůru. Obrovské přírůstky, velmi velké plody Idaredu, ale... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2020, 21.11.2020
Po mrazivé noci opadaly konečně už všechny listy. Provedl jsem podzimní postřik Championem se smáčedlem. Sice bylo zima, ale postřik stačil zaschnout.
Čo je to za huba?, 21.11.2020
Hnojník třpytivý. Jedovatý není, ale nejezte ho. Hnojníky mají antabusový efekt, po požití houby a alkoholu vám bude špatně. Pokud se jabloni daří, tak bych jeho přítomnost vítal.
Nemoc jabloně, 19.11.2020
Mědí, ale efekt proti sazovitosti nebude nic moc. Také je zdravější povětří, jsou odsířené elektrárny, ale jsou velmi omezeny i jiné zdroje znečištění ovzduší. Houbám se daří lépe! KUKY
Nemoc jabloně, 18.11.2020
Minulé roky bylo sucho, tak se sazovitost trochu mírnila, ale letošní rok byl normální, vlhčí. Proti sazovitosti účinkují víceméně všechny používané fungicidy proti padlí a strupovitosti. Já končím fungicidní ochranu proti padlí a strupovitosti... celý příspěvek >
Bataty, 14.11.2020 Obsahuje fotku
Krásná úroda a děkuji! Tohle je část mé. Poškozené rychle zpracuji, něco jsem už rozdal. Jedna sazenice byla vzrůstnější, než jiné, měla fialové hlízy (jsou tam také), ale výnos nic moc. Nějakou hlízu si nechám na vypěstování sazenic. Jak ji... celý příspěvek >
Asimina Triloba, 14.11.2020
Mně první stromek uhynul. Vloni nebo předloni, letí to. Nestínil jem ho, ale zaléval hodně. Přičítám to také horkému počasí, které panovalo. Nový jsem vysadil jinam, k patě kompostu, takže má vlhko i živiny a kolem poledne je v přirozeném stínu... celý příspěvek >
Bataty, 9.11.2020
Děkuji. Mám je vykopané! V rámci rekonvalescence. Měl jsem asi 12 sazenic. každý den 4. Odhadem 20 kg hlíz. Nechci to zakřiknout: Jak to dramaticky přišlo a trvalo, tak to během jednoho dne odešlo. Včetně návratu smyslů! KUKY
Asimina Triloba, 7.11.2020
Dobrý den, někde jsem četl, že zajícům asimina chutná, a i kdyby ne, tak bych ji stejně pořádně proti okusu chránil. U malých stromků stačí, když zajíc jen ochutná a je po stromku. Drcenou kůru ořešáku bych nedával. Asi by se nic nestalo, ale... celý příspěvek >
Bataty, 3.11.2020
Stane se něco batátům, mám je ještě v zemi. Už týden ležím a týden ještě ležet budu. Ani nebudu psát s čím...
Jak a kde skladujete jablka, 27.10.2020
V přístavbě v bývalé nevytápěné prádelně. Dvě zdi jsou jen patnáctky, za tuhých mrazů promrzá. Mám tam termostat, který spíná obyčejný ventilátor při poklesu pod tři stupně, protože tam spí i želvy. Ty mají svoji víceméně uzavřenou bednu, kde se... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 27.10.2020
Kalokvět???
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika