Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Dicolor, 30.12.2016
K tomu nemám, co dodat, pane inženýre. Sousedova Madame Verte trpí na plodomorku snad úplně celá, bez postřiku se nedá pěstovat. Problémy s postupným dozráváním a náhlým hnitím od jádřince také potvrzuji. Přesně sedí popis chuti jako sladce kořenitá,... celý příspěvek >
Červené marhulky, 28.12.2016
Ve vlákně Orangered vykouzlily moje Orangeredy ještě sytější barvy. Rád bych se pokochal v červenci znovu. Zajímalo by mě, jestli takhle září barvami i meruňka "grófa" Rakovského.
Rozela, 28.12.2016
Velké plody trpím jen proto, že menší od té které odrůdy neseženu. Na ochutnávku bohatě stačí středně velký plod. Co se týče těch Rozel, tak tyto plody chtělo konzumovat mnohem dříve. Mám tady i nějaké Rubinoly, ale největší ŘÍZ má pro mě z... celý příspěvek >
Červené marhulky, 28.12.2016
Orangeredu se těžko někdo zbaví. Jednak pro velmi zajímavou barevnost plodů a jednak pro alternativní chuť. Ale při přeplození jsou plody bez kyselin hodně fádní. Auroru se mně taky nechce likvidovat, jelikož je v chuti opravdu pikantně... celý příspěvek >
Rozela, 28.12.2016
Koupil jsem Rozely asi před třemi týdny na trhu. Byly zbytečně moc velké, ale menší neměli. Už před Vánoci byly některé plody moučnaté. Chuť těch "nevyšeptalých" byla celkem dobrá se zajímavým rubínovým koncem.
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 27.12.2016
Jinak, pane Jano, zde v tomto vlákně je právě počtení pro Vás.
Hrušeň Dicolor, 27.12.2016
Sklizňová a konzumní zralost Harrow Delight se u Vás shoduje s Williamsovou? Harrow Delight bude asi krapet ranější, viďte?
Boscova - kráľovná hrušiek. Naozaj?, 27.12.2016
Kde se ztratila kořenitost Kozačky, Špinky, nebo Muškatelky turecké? Řekl bych že průměrná hruška se současným šlechtěním, nejen že neposouvá kvalitativně výš, ale klesá stále níž... Asi bude třeba vyrazit s panem inženýrem na pouť. Ovšem nikoliv... celý příspěvek >
Červené marhulky, 27.12.2016
Nejspíš špatně. A nedá se věřit ani popisům, které uvádí vyšší odolnost květů proti mrazu. Myslím u jiných odrůd z Escande, mimo Kiota. Skutečnost byla jiná. Prozatím mně stačí ten Orangered a budu se "modlit", aby zase nezmrzl. Jirka... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 27.12.2016
A jak by pán Ivan hodnotil chuť Xénie a Harrow Delight? Bylo by nějaké srovnání? Například Harrow Delight s Williamsovou?
Rucla, 27.12.2016
Pan Vysloužil (nebo někdo jiný) se bohužel nechce zabývat nějakým širším hodnocením svých leošních výpěstků, což je samozřejmě škoda. Nebylo by špatné se třeba dozvědět, jak si vedla jeho Rucla, která boduje nejen na holovouských degustacích,... celý příspěvek >
Shalimar, 26.12.2016
V letošním roce se nepodílím na hodnocení odrůd pana Vysloužila (jeho plodů), proto mě zajímají jeho názory. Jak třeba dopadly aromatické slaďáky typu "banán" a "brojhán"? Pokud jde o jeho čtyřku Sirius, Orion, Opál a Heliodor, tak mně v minulém roce... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 26.12.2016
Díky za názor a za fotky. Přesto nemůžu v žádném případě souhlasit s tím, že Dicolor je v chuti to samé, co Williamsova. Ta je mnohem výraznější. Přesto má Dicolor svoji určitou originalitu. Letos se vůbec všechny tyto novější kříženci v... celý příspěvek >
Výsledky organoleptického hodnocení jablek Lysice 2016, 26.12.2016
Díky, Míťo, že sis našel čas na pár řádků. Na rozdíl od Topazu nemá Coxova reneta patřičné grády v typické příchuti. Bohužel. Myslím tady u mě. Co se týče Rucly, tak je zajímavé, že jsi objevil "pomerančové" aroma, tedy musíme si ujasnit,... celý příspěvek >
Shalimar, 26.12.2016
Ivane, zajímalo by mě, co znamenají ty znaky, které se objevují za některými větami. Je to nějaký nepovedený pokus o zobrazení smajlíků? Co se týče Opálu, tak nejsem žádný placený reklamní agent, ale nebylo by špatné, kdyby se Opál rozšířil a... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika