Příspěvky uživatele - 95.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Studený Briggs & Stratton 500 series nestartuje, 29.9.2022
Jak píšete, 5x zmáčknu... Doposavad jsem tak činil a sekačka startovala. Sekačku jsem dostal loni bez informací, ani návodu. Kouřila, vypral jsem filtr a v pohodě sekal. Přepínání želva - zajíc, ale nefungovalo, používal jsem snad běh na zajíc. V... celý příspěvek >
Studený Briggs & Stratton 500 series nestartuje, 27.9.2022 Obsahuje fotku
U této sekačky když měním chod želva - zajíc je tato funkce bez odezvy. Pomohlo by vyčištění karburátoru? Mám také potíže se studeným startem. Zkusím vyměnit svíčku. Jak je složité vyměnit startovací šňůru,
Rez hrušňová - bio ochrana, 17.8.2022
Docela by mě zajímalo, jak dopadají ostatní pěstitelé hrušek. V Praze je rzivost také silně potlačena. Čisté listy potěšily.
Rez hrušňová - bio ochrana, 16.8.2022
Letos se rez téměř neukázala. Na hrušní ji musím hledat. Zřejmě se projevuje topení dřevem. Moje poloha Brandýs n/L. Jak je to u vás?
Vrtalka pórová - co dál?, 8.8.2022
Koupil jsem v OBI netkanku 3,2 x 5 m. Mrzí mne, že na balíčku, ani na regálu jsem nenašel uvedenou gramáž. Prodejce se asi stydí za to, že prodává tenoučké zmetky, co nic nevydrží. Navíc je z výroby mastná a musí se vyprat v saponátu, aby propouštěla... celý příspěvek >
Rakytník - pomozte určit pohlaví, 22.3.2022
Je to samec.
Síření ve skleníku a vinná réva, 19.3.2022
To se svilušek nezbavíte, když budete část porostu ve skleníku balit do folie. Použil bych proti sviluškám jim určenou chemii.
Kadeřavost broskvoně 2022, 15.2.2022
Včera v Polabí začaly prášit lísky. Bylo bezvětří, sucho, ideální stav pro postřik proti kadeřavosti. Použil jsem Kuprikol.
Která zelenina je odolná španělským slimákům, 9.2.2022
Asi také záleží na stáří Ferramolu. Koupíte z úsporných důvodů větší balení, ale po roce atraktant vyčuchne a...   Letos udělám kryté pivní pasti z petek.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika