Příspěvky uživatele - 61.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2022 I, 24.8.2022
Při dozrávání rajčata se látky, které se během růstu plodů nashromáždily mění za pomoci enzymů na kyseliny a cukry. Jestliže převáží kyseliny nad cukry, tak naše chuť nám říká, že rajče je na straně kyselé i když třeba naměříme na refraktometru... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 22.8.2022
Oproti San Marzano 3 jsou větší a proto Gigante.            Vladimír
Rajčata 2022 I, 22.8.2022
Ta rajčata vypadají spíš jako San Marzano Gigante.            Vladimír
Rajčata 2022 I, 22.8.2022 Obsahuje fotku
Od roku 2014 pravidelně pěstuji španělská rajčata. Na mé zahradě se jim opravdu daří, jsou masitá, velká a moc mně chutnají. Letošní léto rajčatům přálo, jen jsem nebyl schopen nasrřádat nějaká semena. První květy jsem nestihl zasáčkovat a později v... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 17.8.2022 Obsahuje fotku
Amish Paste            Vladimír
Rajčata 2022 I, 16.8.2022 Obsahuje fotku
KUKLA´S PORTUGUESE HEART            Vladimír
Rajčata 2022 I, 12.8.2022 Obsahuje fotku
Další oblíbené Heirloom (dědictví) rajče od Carolyn Male         NOIR DE CRIMÉE            Vladimír
Rajčata 2022 I, 9.8.2022
V pátek 26.8.2022 od 9.00 do 15.00 se koná v areálu Mendelovy university Den otevřených dveří s přehlídkou teplomilných zelenin (hlavně rajčata a papriky, dále cukety, lilky atd.). Po několika letech se asi opět... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 9.8.2022 Obsahuje fotku
Pěstuji většinou velká masitá rajčata zejména ta ve tvaru srdce. Mám také pár menších rajčat, tři odrůdy Artisan, jedno červené hybridní cherry Rajče Philovita F1 a jedno rajče pro dlouhodobé skladování Ramallet pequeňito malorquin. Rajčata od... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 8.8.2022 Obsahuje fotku
Dostal jsem stará semínka (z roku 2012) Reinhardova čokoládového srdce z dědictví po Carolyn. Dobře mi klíčila a tak jsem zasadil jednu rostlinu. Plody jsou velké, krásné, dužnaté s dobrou chutí. Ze všech mých rostlin bude tato rostlina pravděpodobně... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 7.8.2022 Obsahuje fotku
Další ze 100 heirloom rajčat Carolyn Male: CHEROKEE PURPLE Druhým rokem pěstuji vedle sebe Cherokee Purple a Cherokee Jumbo (semena od Darrell Jones- Fusion Power). S Cherokee Purple mám problém s jeho úrodností. Letos stejně jako minulý rok mně... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 3.8.2022 Obsahuje fotku
Nějaká ta rajčata rychle dozrávají a já mám problémy s odbytem. Snažím se jich co nejvíce pojezt, ale syn a dcera s rodinami odjíždí v sobotu na dovolenou do ciziny (Řecko, Chorvatsko) a tak jsem dnes dal asi pět kilo rajčat bývalé kolegini, kterou... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 3.8.2022
Milane, mýlíš se. Na tom rajčeti na obrázku není BER! To co asi považuješ za BER je jen zkorkovatělá vrstvička, která zbyla po květu. U biftekových rajčat je to běžná záležitost, je to jen na povrchu, který se odloupne. Podobná vrstvička v místě kde... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 2.8.2022 Obsahuje fotku
Dvě z nejznámějších rajčat v knize, Brandywine Sudduth´s a Brandywine Yellow (Platfoot Strain). Rostliny u mne na zahradě nejsou moc úrodné, ale stojí za to ochutnat tato rajčata.           ... celý příspěvek >
Rajčata 2022 I, 1.8.2022 Obsahuje fotku
Jako vzpomínku na mou kamarádku Carolyn Male pěstuji letos větší množství odrůd rajčat z její knihy "100 Heirloom tomatoes for the American Garden". Jedním z těchto rajčat je odrůda Herman´s Yellow. Tato ne tak často pěstovaná odrůda mne překvapila... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika