Příspěvky uživatele - 87.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Srovnání růstu jabloní na různých podnožích, 25.8.2022
Různí lidé sázeli letos jabloně na různých podnožích. Různé odrůdy jako gala, spartan, matčino, bohemia, bohužel ne úplně stejné, takže to srovnání není úplně snadné. Proto tento dotaz na zkušené pěstitele: Jde nějak obecně říct, jaké přírůstky máme... celý příspěvek >
Kdy odebrat podrost?, 25.8.2022
Omlouvám se, že nepoužívám přesnou terminologii, neboť ji neznám. Okolo jabloně na podnoži M9 se objevuje podrost, který bych chtěl odebrat a udělat z toho další stromky. Už jsme to zkoušeli a výsledek je výborný. Navíc přestože M9 dělá velmi malé... celý příspěvek >
Proč má broskvoň malé listy?, 31.7.2022
Máme konec července a nebohé broskvoni tento týden všechny její malé lístečky uschly. I větévky velmi rychle schnou odshora dolů. A proč automaticky doporučujete odstranit mulč, když neznáte místní podmínky? To by asi bylo na jinou diskuzi, ale... celý příspěvek >
Proč má broskvoň malé listy?, 6.7.2022 Obsahuje fotku
Vyfotil jsem vám detail těch listů. Na některých větvičkách mají na sobě malé žluté tečky, většina větviček ale žádné tečky nemá. Občas jsou tam vidět tmavé hnědé skvrnky, to připomíná houbovou chorobu třešní, ale je toho tady tak málo, že to je asi... celý příspěvek >
Proč má broskvoň malé listy?, 5.7.2022 Obsahuje fotku
Toto je můj úplně první příspěvek na tomto serveru. :-) Už to tu dlouho sleduji, ale nikdy jsem nepotřeboval zakládat si účet a něco psát, stačilo číst, všechno už tu bylo napsáno. Mám teď ale problém, ke kterému jsem nenašel žádné informace či radu... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika