Příspěvky uživatele - 248.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasychání plodů Ostružiníku, 10.7.2022
Jenže plody na fotce neusychají, na nich prostě nejsou vyvinuté peckovičky (jen 2-4). Když plody malin nebo ostružin nabodávají třeba ploštice, vypadá to jinak. Tam skutečně vysychají některé peckovičky v plodech, ale zůstávají tam... celý příspěvek >
Zasychání plodů Ostružiníku, 10.7.2022
Podívejte se tady na fóru na vlákno "Maliny - neúplné plody"...           Lída
Mladé ovocné stromky po krupobití, 8.7.2022
Dělával to balzám od Hlubny Brno, ono na něm bylo i malinkatými písmenky psané, že není určený na jednoleté výhony (štěpování).   Pokud je balzám určený i pro štěpování (nejen k ošetření ran), tak by to dělat... celý příspěvek >
Mladé ovocné stromky po krupobití, 8.7.2022
Poškozené větve bych neodstraňovala, mladé stromky potřebují co největší listovou plochu k růstu, jen bych je ošetřila. A nakonec bych na stromky použila Vitality komplex, mně po kroupách v r.2017 docela zabral, jeho účinek byl... celý příspěvek >
Žloutnutí a zasychání listů slivoní, 6.7.2022
Mrkněte se na Zasychání okrajů listů slivoně Má na to vliv sucho, déšť a vítr.                               Lída
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022
No já ty skořápky sypu k peckovinám každoročně a zbytek dávám průběžně do kompostu, u nás je kyselejší zem.       Lída
Hnije odspodu?, 2.7.2022
Hlavně už nic nevlhčete...           Lída
A co vaše višně?, 2.7.2022
To jsem ráda, tak dobrou chuť!       Lída
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022
Nekácet, to by byla škoda stromu! Odstranit suché. Větve přesahující při pohledu obrys koruny bych snížila na nižší rozvětvení. Řezy ošetřit balzámem. A přihnojit fosforem (třeba superfosfát) jak radí SPCH. A klidně můžete kolem stromku rozsypat... celý příspěvek >
Hnědnutí dužniny od pecky, 19.7.2011
Naše meruňka (Velkopavlovická?) měla letos mnoho plodů, a zatímco na slunci krásně červenají a začínají zrát, plody ve stínu měknou, lehce se dají (ještě nezralé) utrhnout a kolem pecky je vnitřní strana dužiny hnědá, dužina je bez chuti. Je to... celý příspěvek >
Název pokojové květiny, 5.5.2011
česky je to Potos nebo Šplhavník, latinsky je to Epipremnum. Scindapsus je úplně jiná rostlina, listy má sice podobného tvaru, ale má rozdílný nároky na péči.
Název pokojové květiny, 4.5.2011
Prvni květina je Spathyfillum a druhá je Potos, Scindapsus se tato květina označuje nesprávně! Pravý scindapsus vypadá trochu jinak.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 17.9.2010 Obsahuje fotku
Ještě pár fotek...
Pochlubte se svojí zahrádkou, 17.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, obdivuji vaše krásný zahrádky a často si tu prohlížím fotografie které tady všichni posíláte.Tak vám pár fotek taky pošlu, ale já mám bohužel k dispozici jen malý kousek zahrady, tak nemůžu vytvářet to, co bych opravdu chtěla.Mít velkou... celý příspěvek >
Co s listopadkami přes zimu?, 15.9.2010
Dobrý den, mám dotaz ohledně chryzantémy, kterou jsem ted koupila v zahradnictví v květináčku.Loni jsem si koupila malou listopadku, přes zimu uklidila do chladné místnosti, naj aře seřízla a zasadila do záhonu, vyrostla mě z toho statná rozrostlá... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika