|
Příspěvky uživatele - 248.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zasychání plodů Ostružiníku, 10.7.2022 Jenže plody na fotce neusychají, na nich prostě nejsou vyvinuté peckovičky (jen 2-4). Když plody malin nebo ostružin nabodávají třeba ploštice, vypadá to jinak. Tam skutečně vysychají některé peckovičky v plodech, ale zůstávají tam... celý příspěvek > |  | Zasychání plodů Ostružiníku, 10.7.2022 Podívejte se tady na fóru na vlákno "Maliny - neúplné plody"... Lída |  |
|  | Mladé ovocné stromky po krupobití, 8.7.2022 Dělával to balzám od Hlubny Brno, ono na něm bylo i malinkatými písmenky psané, že není určený na jednoleté výhony (štěpování).
Pokud je balzám určený i pro štěpování (nejen k ošetření ran), tak by to dělat... celý příspěvek > |  | Mladé ovocné stromky po krupobití, 8.7.2022 Poškozené větve bych neodstraňovala, mladé stromky potřebují co největší listovou plochu k růstu, jen bych je ošetřila. A nakonec bych na stromky použila Vitality komplex, mně po kroupách v r.2017 docela zabral, jeho účinek byl... celý příspěvek > |  | Žloutnutí a zasychání listů slivoní, 6.7.2022 Mrkněte se na Zasychání okrajů listů slivoně
Má na to vliv sucho, déšť a vítr. Lída
|  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022 No já ty skořápky sypu k peckovinám každoročně a zbytek dávám průběžně do kompostu, u nás je kyselejší zem. Lída |  | Hnije odspodu?, 2.7.2022 Hlavně už nic nevlhčete... Lída |  | A co vaše višně?, 2.7.2022 To jsem ráda, tak dobrou chuť! Lída |  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022 Nekácet, to by byla škoda stromu! Odstranit suché. Větve přesahující při pohledu obrys koruny bych snížila na nižší rozvětvení. Řezy ošetřit balzámem. A přihnojit fosforem (třeba superfosfát) jak radí SPCH. A klidně můžete kolem stromku rozsypat... celý příspěvek > |  | Hnědnutí dužniny od pecky, 19.7.2011 Naše meruňka (Velkopavlovická?) měla letos mnoho plodů, a zatímco na slunci krásně červenají a začínají zrát, plody ve stínu měknou, lehce se dají (ještě nezralé) utrhnout a kolem pecky je vnitřní strana dužiny hnědá, dužina je bez chuti. Je to... celý příspěvek > |  |
|  | Název pokojové květiny, 5.5.2011 česky je to Potos nebo Šplhavník, latinsky je to Epipremnum.
Scindapsus je úplně jiná rostlina, listy má sice podobného tvaru, ale má rozdílný nároky na péči. |  | Název pokojové květiny, 4.5.2011 Prvni květina je Spathyfillum a druhá je Potos, Scindapsus se tato květina označuje nesprávně! Pravý scindapsus vypadá trochu jinak. |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 17.9.2010  Ještě pár fotek... |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 17.9.2010  Dobrý den, obdivuji vaše krásný zahrádky a často si tu prohlížím fotografie které tady všichni posíláte.Tak vám pár fotek taky pošlu, ale já mám bohužel k dispozici jen malý kousek zahrady, tak nemůžu vytvářet to, co bych opravdu chtěla.Mít velkou... celý příspěvek > |  | Co s listopadkami přes zimu?, 15.9.2010 Dobrý den, mám dotaz ohledně chryzantémy, kterou jsem ted koupila v zahradnictví v květináčku.Loni jsem si koupila malou listopadku, přes zimu uklidila do chladné místnosti, naj aře seřízla a zasadila do záhonu, vyrostla mě z toho statná rozrostlá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|