Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejsladší varianta jahod?, 28.3.2021
Máte zkušenosti s OP varianty? Tedy nehybridní?
Nejsladší varianta jahod?, 28.3.2021
Zdravím, chtěl bych nějaké sazeničky jahod kterou jsou produktivní a super sladké. Máte nějaký tip? Děkuji
Rajčata z obchodu - zajíc v pytli, 24.3.2021
Zdravím, zajímalo by mě jak je možné, že rajčata z obchodu chutnají jako rajčata z obchodu. Ta chuť je tak specifická, že se k rajčeti težko dá přirovnat. 20 let jsem znal jen rajčata koupená v obchodě a prvně vypěstované rajče ve skleníku mi... celý příspěvek >
Rajčata v kyblících, 24.3.2021
Nakolik ty "květináče vyjdou"? Já kupoval asi 120 klasických plastových kyblíků 12l asi za 20kč kus.
Rajčata 2021, 20.3.2021
Smysl toho počínání byl jasný. Rajčata jsem nikdy nesázel. Vlastně nikdy jsem nic sám nesázel. Vždy to dělal dědeček, ale ten již teď jaksi nemůže... Koroňák = nuda. Tak jsem to zkusil napoprvé. Těch 80 rajčat lehlo téměř instantě jakmile ta plíseň... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 19.3.2021
Ještě dodatečně jsem viděl v případě aspirinu a sody, že dotyčná osoba (asi ten pán taktéž z videa) dával do postřiku lžíce slunečnicového oleje. Aby se postřik udržel na listech... Možná máte pravdu a je to něco jako modla, aby plíseň nepřišla. Já... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 19.3.2021
Nečetl, viděl ve videu. Taktéž jsem viděl roztok jedlé sody, aspirinu a měděnky.
Rajčata 2021, 19.3.2021
Minulý rok na plíseň dost trpěl. Mě uhynula všechna rajčata (asi 80). Nutno preventivně postřikovat roztokem peroxidu vodíku a h2o2. 5ml 30% peroxidu na 1l vody. Jednou týdně.
Totální, 15.3.2021
Nejlevnější ze všeho je extrémní nálož koncetrované ozonové vody. Avšak bál bych se poločasu rozpadu.
Doroste paprička?, 9.3.2021
Děkuji, vyzkouším. Docela mě překvapilo že to s tou sodou nešlo. Hold jsem nevzdělaný. Na internetu jsem někdy četl že když se dá soda rajčatům tak jsou sladší a taktéž že se rajčata tou sodou preventivně postřikuji proti pozdní plísni. Rajčata... celý příspěvek >
Ještě jen dodatečně, rajčata, u kterých byla taktéž plíseň se tváří OK, neodnesli to tak jako papriky. Několikrát jsem tu hlínu propláchl vodou tak uvidím jestli rajčata vydrží. každopádně papričky asi zasadím nové. Děkuji všem
Děkuji za radu, vyzkouším.
Doroste paprička?, 8.3.2021
Mohu se ještě zeptat, jak vyřešit případně bílou plíseň co vznikne na hlíně? Hlína byla dost nacucaná vodou, což byla asi příčina...
Doroste paprička?, 8.3.2021
Zdravím místní odborníky, objevila se mi plíseň na hlíně v květináči, tak jsem ji postříkal rozpuštěnou kuchyňskou sodou na vaření. No to jsem asi neměl =D. Hold blbec. Některé sazeničky paprik to schytaly, začaly opadat nově narůstající... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 4.3.2021
Předešlý rok jsem poprvé v životě sázel rajčata =). Nic jsem připraveného neměl tak jsem nadlouval cherry z tesca. Každé rajče jinak velké, ale stále ve velikosti cherry. Ale musím říct, že to bylo první rajče v životě, co mi chutnalo. Netušil jsem,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika