Příspěvky uživatele - 1.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tomcot, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Poslední Tomcot v konkurenci dozrávajících odrůd je na hraně udržitelnosti.
Legolda, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Legolda letos opět nezklamala, velká, vynikající,těžko překonatelná novými odrůdami.
Meruňka Luizet, 16.7.2022 Obsahuje fotku
Luizet opět letos dokázala jak je nenáročná na podmínky prostředí.První plody uzrály před Bergevalem a Shamade.Chuť je delikátní, meruňkovitě rozplývavá.
Žlté slivky, 14.7.2022 Obsahuje fotku
Ovoce Bílých Karpat.
Meruňky 2022-2, 10.7.2022 Obsahuje fotku
T.J.-Tomáš Jan, autor oné slátaniny.
Meruňky 2022-2, 10.7.2022 Obsahuje fotku
Inu dobrá  Petře, můžete po večerech s pánem I.H.opravovať slátaniny pana T.J..
Meruňky 2022-2, 9.7.2022 Obsahuje fotku
Tomcot je Petře kanadská odrůda s francouzským Cotinternational nemá nic společného.Chuť Tomcotu poznamenalo nic moc počasí v tomto týdnu.Pevná dužina, přesto slušně šťavnatá, sladká, jen ta rozplývavá navinulost byla po deštích slabší.Nevýrazný... celý příspěvek >
Žlté slivky, 9.7.2022 Obsahuje fotku
Ze starých odrůd které jsem uvedl nebývají napadané šarkou bílé trnky.Dejte vědět jestli popis sedí.
Veharda, 9.7.2022
Pravděpodobně to Veharda bude.Tady na Valašsku už jsou vybarvené odrůdy zrající asi týden po VP (Bergeron, Luizet).
Žlté slivky, 6.7.2022
Ani Tipala to nebude, ta má větší švestkovitou pecku.Spíš by to mohl být nějaký kříženec Špendlíku (bílá trnka, bílá slíva, belica nebo něco podobného).
Žlté slivky, 6.7.2022
Na obrázku není mirabelka Nancyská ani náhodou.
Tomcot, 4.7.2022
Nedalo mi to a pořídil jsem si nový stromek Tomcotu tentokrát na meruňkovém semenáči a stal se zázrak, na jaře narozdíl od většiny ostatních odrůd nezmrzla.plody jsou větší a vybarvenější než na starém Tomcotu na myroši.Meruně jsou ještě tvrdé.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 4.7.2022
Druhá generace obaleče tyto usoplence už nevytváří.
Nejranější odrůdy meruněk II, 29.6.2022
Viděl by jsem to na Ledanu, letos začínají zrát v těchto parných dnech.Plodů není mnoho, ale jsou velmi dobré typicky meruňkově navinulé.Tvarem, zbarvením i dobou zrání se shodují.
Suchá skvrnitost listů peckovin, 11.6.2022
Ano, ukázková suchá skvrnitost listů peckovin.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika