|
Příspěvky uživatele - 248.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámý brouk, 17.6.2022  Děkuji moc všem za ochotu, nejspíš to bude ten tesařík pižmový - odpovídá i kovově modrý lesk hlavohrudi a její tvar, i taková ta zduřenina na tykadlech u hlavy...
Moc děkuji - Lída |  | Neznámý brouk, 17.6.2022  Dobrý den, na zahrádce se objevil brouk, kterého neznáme. Nevíte někdo, o jakého brouka se jedná? Celková velikost byla cca mezi 25-30mm. Nevím ani, ke které čeledi by mohl patřit a tak jsem ho na google zatím... celý příspěvek > |  |
|  | Divné housenky na jabloni, 13.6.2022 Co jde, bych obrala, nebo Vám to sežerou - a pak stříkla Mospilanem...
Co to je, nevím, podle fotek na netu mají takovéhle tečky na boku třeba předivky... Lída |  | Škůdce na okurkách, 11.6.2022 Nemohlo by to být nějaké vývojové stádium třásněnek? Barvou by to odpovídalo. Pokud ano, tak použít (dle agromanuálu) 0,1% postřik Vertimec 1,8 EC, OL 7 dní. Lída |  | Proč opadává Broskvoň v půlce června?, 11.6.2022 Je to jen můj pohled, třeba to zkresluje fotka, neodhadnu velikost stromku... Podle mne by stromek potřeboval pořádně pohnojit, větvičky má hodně slabé, zřejmě ani není moc řezaný. Vzhledem k tomu mi připadá, že by potřebovaly i plody protrhat,... celý příspěvek > |  | Proč opadává Broskvoň v půlce června?, 9.6.2022 Možná by napovědělo foto... Lída |  | Mandelinka, 6.6.2022 Mospilan... |  | Rajčata 2022 I, 5.6.2022 Zálistky normálně vyštipuji, jako u normálních tyčkových. Dávám Bejbino, pěstuji na dva výhony (tahle odrůda si obvykle ve výšce cca 40cm většinou sama rozdělí hlavní výhon na dva). Lída |  | Zimolez kamčatský - stanoviště, 5.6.2022  Mám ho asi 15 let, čím je starší, tím roste rychleji. V roce 2010 byl viz fotka... Lída |  | Zimolez kamčatský - stanoviště, 4.6.2022 No zalévat určitě chtějí, jaro bylo dost suché, z čeho se ty plody mají nacucat, když jim nedáte vodu ? Lída |  |
|  | Zimolez kamčatský - stanoviště, 4.6.2022  Muchovník Lamarkův mám, k těm 4 metrům mít bude, holt ho nahoře sklízí ptáci. Zjara tak tři hrsti cereritu, jinak jen zajelu, když zalévám okolí. Zimolezu kamčatskému dávám na zimu do trsu kompost (jako rybízu), zjara hrst cereritu. Nijak jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|