Příspěvky uživatele - 28.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 1.8.2021
Myslím, že v případě postižení stonku mužete max provést zastřižení pod napadenou oblastí. To nad tím zahránit už asi nelze. PB se strašně blbě zbavuje. Všechno poštižené pryč a to co zbylo stříkat a modlit se v záchranu.
Jestli máte foto přímo té vaší plísně, vložte ho prosím sem. Jestli se jedná opravdu o PB
Jinam moc hezká rajčata, co máte za odrůdy? =)
Pokud se nedostala plíseň na plody a na stonek, tak můžete, resp. měla byste zahájit boj s PB.  Já používám momentálně Dithane a Champion. Champion je jen povrchová ochrana a Dithane je kombinována tj. jak povrchová, tak by se měla dostat do... celý příspěvek >
Hmm, přenašeč plísně bramborové jak vyšitý.
Založení ovoc. sadu, 31.7.2021
Děkuji. Jakou max výšku navrhujete?
Ideálně bych aby odrůdy byly v rozestupu 3x3m. Těch cca 15 tisíc bych do toho max nacpal.Vyjde to pak cca na 40 stromků
Pardon, dle tech. standartu je vše v mm. tj cca 36m x 9m x 15m x 26m x 14m
Co se výšky týče ideálně vzrůst do 2m.
Založení ovoc. sadu, 31.7.2021 Obsahuje fotku
Zdravím, mám k dispozici plochu rozměrů dle obrázku. Nikdy jsem stromky nesázel, takže bez zkušeností. Chtěl bych vysadit různé druhy ovocných stromů. Jen zakrslé / sloupovité. Zajímalo by mně vše, co bych měl brát v potaz. Každou radu... celý příspěvek >
Zaštipnutí rajčat koncem sezony, 30.7.2021
Já to myslel tak, že zaštípnu úplně nahoře tak aby momenátlní květenství ještě bylo schopné nasadit a dozrát. Prostě zakázat rostlině dál růst a soustedit se jen na plody.
Zaštipnutí rajčat koncem sezony, 30.7.2021
Tak bude srpen a já si říkám, že bych měl ty rajčata co rostou vzhůru zastřihnout. Podle mě sezona skončí v září. Co vy na to?
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 29.7.2021
Ten je ale jen na plíseň révy ne
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 29.7.2021
Zkusil jsem stejnou taktiku -> zcela otevřený foliaka lsity rajčat jsou stejně oroseny.
Olovo zo strelby vzduchovkov, 28.7.2021
Jestli vám soused střílí do zahrady, tak je asi něco špatně. O rozkladu nic nevím. Vyčkejte rady zkušenějšího
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika