Příspěvky uživatele - 176.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drtič větví Vares Shark, 18.2.2014 Obsahuje fotku
 .I já jsem si před 20 roky koupil něco.Tak jak je to na té fotce jsem to dal protiúčtem do MF.Ano chytrý jsem nebyl i po druhé.Myslel jsem si že protiúčtem vydělám.No nic když už jste to objednal, tak pak sem po pravdě napište jak dlouho... celý příspěvek >
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 19.1.2014
Tak jste to rozsek. Epoxydem to jde, ale vhodný není = zahodit. Já jsem přeci nepsal že to jde.Psal jsem že ho mám doma a jsem rád za upozornění o nevhodnosti na tyto práce.Taky jsem nepsal, že se mi doma válí palice s uvolněnou plastovou... celý příspěvek >
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 19.1.2014
Souhlasím s panem Standou V.Toto forum snad není o tom, aby rady končily slovy zahoď to a kup si nové.To se vůbec neobtěžujte.Normální lidi u baráku mají palice celý život a samozřejmě se taky stane, protože palička se většinu roku někde válí, že se... celý příspěvek >
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 16.1.2014
Pozor, to nejsou žádné blbiny.Mě to teda taky nebaví, ale pamatuju si, jak před lety dělala firma nějaké gabiony a mlátili tam do nich kámen.Ten jejich šéf nic jiného nedělal než nasazoval palice pro ty mladé býky, Pak přišli na to, že nejvíc vydrží... celý příspěvek >
Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 9.1.2014
To jsme my chlapi.Vy jste dostal peníze a tady se už řeší jak to nabrousit a čím to rozebrat.Můj první štěpkovač byl český z mnicho... Byl krásný akorát že jsem to do něj cpal a jak jsem přestal tak to zkončilo.Šel jsem do MF a koupil jsem za 10... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 31.12.2013
Ono je dobře, že se podělíte o znalosti.Já jsem udil jen teplým kouřem a vlastně v okolí o nikom nevím kdo udí studeným.Jak tedy vidím z fotek, tak ohniště je vlastně jako síto děrované.Ty klobásy se dají vyzkoušet třeba z 5 kg.Pak se uvidí, co z... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 26.12.2013
No proto jsem tu vzdálenost udal.Není problem kouřovod nastavit, nebo ohniště udělat z jiného plechu než je pozink.Díky.
Uzení domácích klobás, 23.12.2013
Díky pane FO.Pro začátek by ty informace mohly stačit.Ohniště mám metr od udírny.Korýtko by mohlo být ze sádrokartonových lišt.Bukové štěpky nadělám.Co ovocné dřevo?Horní víko na udírně?To by mohlo být mírně přizvedlé?Hezké vánoce.
Uzení domácích klobás, 21.12.2013
FO-- Pověsím do udírny a nechám 1-2dny viset a pak začnu udit Soudím tedy, že taky udíte studeným kouřem.Jinak to snad ani nejde.Já dávám, pokud mám klobásy do vyhřáté udírny.Takže bych je stejně musel vyndat.Vždy tvoří část soli praganda.Jak už... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 19.12.2013
Ono hodně záleží, jak to kdo napíše.Hlavně tu neudělejme dva tábory, že ten kdo nemá narážku tak... Potom jak může mašinka bez desky a nože něco rozmělnit?Jediný argument beru, že se chlap kterého to baví, chce vybavit nářadím.Moje nářadí je 20... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 18.12.2013
Máte pravdu, ale lidi jsou různí, tak bych jim to nevymlouval.150kg je dost.Jak a čím to udíte.Jak mícháte používáte led?
Uzení domácích klobás, 16.12.2013
Mě vždycky říkal kamarád, že se nedostane na cenu, kterou já zaplatím někde tomu, co to seká ve velkém.Nedělejte z toho vědu.Není to zas tak složité.Já mám velký mlýnek a nikdy jsem neměl tolik masa, aby mi nestačil.Kdybych se rozhodl jinak, tak bych... celý příspěvek >
Strojek na uzavírání konzerv, 9.12.2013
Tady jsem pro vás našel manual, jak se seřizuje strojek. Taky mě překvapilo jak je celkem ne moc levný.
Jak zúžitovat králičí maso, 4.12.2013
Kdo co jí a nejí je lepší asi neřešit.Na štědrý večer já jím kapra.Kolk lidí vám řekne že u nich to jí jenom táta.Děti a máma mají vepř.řízek.Proč asi?No protože je to někdo tak naučil. Králík je drahé maso.Proto dávat ho do tlačenky, kam mi... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 2.12.2013
Je možné, že váš kamarád nepoužíval pragandu při solení.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika