|
Příspěvky uživatele - 242.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za stromek?, 28.7.2008  jen pro upřesnění můj zdroj moudra-Václav Větvička: Stromy a keře |  | Jaký jehličnan je na fotografii?, 28.7.2008 Jalovec. |  |
|  | Co je to za stromek?, 27.7.2008 Dle V. Větvičky kalina vrásčitolistá nebo tušalaj vrásčitolistý. Každopádně to není až taková troska, jak se asi zdá hostu 4.37. Prostě tak vypadá, i v zimě. H. |  | plevel, 27.7.2008 Rozchodník velký(?) |  | Nemocný ořešák, 27.7.2008 Paní Olino, můžu vás aspoň utěšit? Takové věci se objevují v různé míře na našich ořešácích skoro každý rok, ale stromy plodí a zatím nikdy nechřadly. Snad proto, že jsou obrovské, takže už toho asi přestály hodně. Jak starý je váš strom? Na fotce je... celý příspěvek > |  | avokádo tříleté, 27.7.2008  Tanyo, mohu posloužit: udělala jsem totéž co vy o něco dříve a moje avokádo už se samo větví, letos teprve zhnědly a opadaly úplně první nejstarší listy. V zimě bylo vždy na jižním okně v teple a nijak mu to nevadilo, že má méně světla. Přes léto je... celý příspěvek > |  | durman, 25.7.2008 Durman se pěstuje pro okrasu a není to plevel, pouze je jedovatý. Bolševník se taky kdysi pěstoval pro okrasu, byv přivezen do našich končin ze střední Asie.... A dnes je deklarován jako nebezpečný a invazivní. Tak ho ničte, jak píšete, ještě před... celý příspěvek > |  | Nevychovaný ořešák, 24.7.2008  Je třeba myslet na děti, vnoučata... |  | Nevychovaný ořešák, 24.7.2008 Jestli si troufáte, přesaďte ho někam do prostoru, tam ať si roste. Takhle v rohu bude brzy spíš překážet (zanesený okap, pak povalená garáž...).H. |  | Co to je za stromek?, 21.7.2008 Éch-tak jsem prohledala, co se dalo a nic! Nemohu na netu najít žádný klíč k určování dřevin, k zlosti. To jsem zvědava, jestli to někdo určí. Velmi napínavé. H. |  |
|  | rostliny do suchého stínu, 21.7.2008 Obávám se, pane, že na takovém místě prostě neporoste nic. H. |  | Jste také fandové do bylinek? dotaz na kozlík(a), 18.7.2008 Dobře, Radime, já se poohlédnu. Děkuju. Ale nebude to tak napínavé, škoda... H. |  | Soukromé arboretum - pojďme do toho, 18.7.2008 No a právě ti montéři a řidiči by aspoň okem spočinuli... Např. ve svahu pod památníkem bitvy u Křečhoře bych to docela viděla. Leč hlavní slovo ať má majoritní investor, že. H. |  | Jaký živý plot do stínu?, 17.7.2008 A má to být stejnorodá stěna "jak když střihne" nebo něco načechraného, smíšeného? Třeba i v létě kvetoucího? Možností je dost... H. |  | Soukromé arboretum - pojďme do toho, 17.7.2008 A můžu se hlásit, když nemám navíc ani kačku na žvejkačku? Páč bydlím v okrese Kolín... H. |  |
 |
|
|
|