|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
plody fíkovníku, 7.9.2008 Na samčích rostlinách vznikají obvykle nejedlá plodenství. Na samičích rostlinách jsou fíky jedlé a tedy chutné. Fíky se pojídají čerstvé nebo sušené, z čerstvých fíků se připravují džusy, kompoty, saláty, marmelády, vína, likéry, pojídají... celý příspěvek > |  | sekačka na opravdu malý pozemek, 6.9.2008 Lucinko, to je dobrý nápad! Malá ovečka by stačila a ještě by za sebou pohnojila... D :-) |  |
|  | sekačka na opravdu malý pozemek, 6.9.2008 Když jsme před lety měli zahrádku v zahrádkářské kolonii, tak jsme sekali malý trávník ruční sekačkou s válcovým rotačním nožem. Byla docela dobrá a dobře se s ní sekalo. Myslím, že na Váš trávníček by určitě stačila. Zdravím -... celý příspěvek > |  | Rezavění tůje, 6.9.2008 Zalévat, zalévat, zalévat!!! Nové zasazené thůjky ještě nemají tak vyvinutý kořenový systém a přijímají proto míň vody, než potřebují. Jedna z možností je i trochu sestříhnout, aby se zmírnil odpar, ale to je až poslední... celý příspěvek > |  | postřik do kostatců?, 6.9.2008 V kosatcích se mi léta množil a vyhrával nade mnou svlačec. Nikdy se mi totiž nepodařilo ho vybrat i s kořínky. Od té doby, co používám roundup mám pokoj, protože ten zničí plevel i s kořínky. Musí se jen při aplikaci dávat pozor, aby se... celý příspěvek > |  | Kosatce a jejich stříhání, 6.9.2008 Já je zastříhávám do roviny a nechávám výšku tak 10 až 15 cm. Dělám to tak už léta a žádný problém nikdy nebyl. Rozhodně je to hezčí, než napůl seschlé zbytky kosatců. Zdravím - Daniela. |  | co se starými švestkami?, 6.9.2008 Já zatírám všechny řezy - ať jsou malé, či velké. Tím člověk vůbec nic nepokazí. Zdravím - Daniela. |  | Akumulátorové nůžky na okraje trávníku, 6.9.2008 Akumulátorové nůžky máme již tři roky. Prvním rokem jsem byla nadšená, potom se dost ztupily - i když byly používány pouze na trávu. Broušení je strašná piplačka, ale jde to. Nabíjím je většinou přes noc, s nabíjením problém... celý příspěvek > |  | Boletus boletus, 5.9.2008 Hřib smrkový |  | Skalka mezi dva jehličnany, 5.9.2008 Ahojky Marcelko, až budete mít čas, tak vyfoťte, jak Vám to roste. Já jsem si dnes taky připadala jako ve vyvařovně. Vařila a pekla jsem na sobotu a neděli pro svoji drahou polovičku a pro zeťáčka, kteří budou celý víkend kutat... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování révy - začátečník, 4.9.2008 Jsem na tom naprosto stejně. Také jsem zasadila dvě sazenice révy a také sháním rady podobného charakteru. Snažím se něco vyčíst - kde se dá, ale není nad rady a zkušenosti přímo z praxe. Tak snad se někdo najde, kdo... celý příspěvek > |  | volně rostoucí živý plot, 4.9.2008 Romilo, já s Vámi plně souhlasím. Shodou okolností máme přibližně stejně starou vnučku (14 a půl). A jsme na tom stejně jako vy - myslím s výchovou našich dětí a nyní i vnoučat - stanování, sjíždění vody, cyklovýlety... To, že je... celý příspěvek > |  | Dracena - vadnutí listů, 4.9.2008 Dracena nesnáší průvan. Pokud ji máte venku, vadí jí i studený vítr. Zdravím - Daniela. |  | volně rostoucí živý plot, 4.9.2008 Bohužel, dnes je jiná doba a rodiče se o své děti asi víc bojí. Souhlasím, že to někdy až přehání. Daniela. |  | volně rostoucí živý plot, 4.9.2008 Souhlasím, hlohyně je krásná, krásně kvete a je neopadavá. To všechno by paní Monice asi vyhovovalo, ale bála bych se těch trnů. Trny má hodně ostré a tvrdé a budou tam na zahradě malé děti. Asi bych váhala. Daniela. |  |
 |
|
|
|