Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
plody fíkovníku, 7.9.2008
Na samčích rostlinách vznikají obvykle nejedlá plodenství. Na samičích rostlinách jsou fíky jedlé a tedy chutné.  Fíky se pojídají čerstvé nebo sušené, z čerstvých fíků se připravují džusy, kompoty, saláty, marmelády, vína, likéry, pojídají... celý příspěvek >
sekačka na opravdu malý pozemek, 6.9.2008
Lucinko, to je dobrý nápad!   Malá ovečka by stačila a ještě by za sebou pohnojila...   D :-)
sekačka na opravdu malý pozemek, 6.9.2008
Když jsme před lety měli zahrádku v zahrádkářské kolonii, tak jsme sekali malý trávník ruční sekačkou s válcovým rotačním nožem. Byla docela dobrá a dobře se s ní sekalo.  Myslím, že na Váš trávníček by určitě stačila.   Zdravím -... celý příspěvek >
Rezavění tůje, 6.9.2008
Zalévat, zalévat, zalévat!!!   Nové zasazené thůjky ještě nemají tak vyvinutý kořenový systém a přijímají proto míň vody, než potřebují.  Jedna z možností je i trochu sestříhnout, aby se zmírnil odpar, ale to je až poslední... celý příspěvek >
postřik do kostatců?, 6.9.2008
V kosatcích se mi léta množil a vyhrával nade mnou svlačec. Nikdy se mi totiž nepodařilo ho vybrat i s kořínky.  Od té doby, co používám roundup mám pokoj, protože ten zničí plevel i s kořínky. Musí se jen při aplikaci dávat pozor, aby se... celý příspěvek >
Kosatce a jejich stříhání, 6.9.2008
Já je zastříhávám do roviny a nechávám výšku tak 10 až 15 cm. Dělám to tak už léta a žádný problém nikdy nebyl.  Rozhodně je to hezčí, než napůl seschlé zbytky kosatců.  Zdravím - Daniela.
co se starými švestkami?, 6.9.2008
Já zatírám všechny řezy - ať jsou malé, či velké. Tím člověk vůbec nic nepokazí.  Zdravím - Daniela.
Akumulátorové nůžky na okraje trávníku, 6.9.2008
Akumulátorové nůžky máme již tři roky.  Prvním rokem jsem byla nadšená, potom se dost ztupily - i když byly používány pouze na trávu.  Broušení je strašná piplačka, ale jde to.  Nabíjím je většinou přes noc, s nabíjením problém... celý příspěvek >
Boletus boletus, 5.9.2008
Hřib smrkový
Skalka mezi dva jehličnany, 5.9.2008
Ahojky Marcelko,  až budete mít čas, tak vyfoťte, jak Vám to roste.  Já jsem si dnes taky připadala jako ve vyvařovně.  Vařila a pekla jsem na sobotu a neděli pro svoji drahou polovičku a pro zeťáčka, kteří budou celý víkend kutat... celý příspěvek >
Pěstování révy - začátečník, 4.9.2008
Jsem na tom naprosto stejně. Také jsem zasadila dvě sazenice révy a také sháním rady podobného charakteru.  Snažím se něco vyčíst  - kde se dá, ale není nad rady a zkušenosti přímo z praxe.  Tak snad se někdo najde, kdo... celý příspěvek >
volně rostoucí živý plot, 4.9.2008
Romilo, já s Vámi plně souhlasím. Shodou okolností máme přibližně stejně starou vnučku (14 a půl). A jsme na tom stejně jako vy - myslím s výchovou našich dětí a nyní i  vnoučat - stanování, sjíždění vody, cyklovýlety...  To, že je... celý příspěvek >
Dracena - vadnutí listů, 4.9.2008
Dracena nesnáší průvan. Pokud ji máte venku, vadí jí i studený vítr. Zdravím -  Daniela.
Bohužel, dnes je jiná doba a rodiče se o své děti asi víc bojí. Souhlasím, že to někdy až přehání.  Daniela.
Souhlasím,  hlohyně je krásná, krásně kvete a je neopadavá.  To všechno by paní Monice asi vyhovovalo, ale bála bych se těch trnů. Trny má hodně ostré a tvrdé a budou tam na zahradě malé děti.  Asi bych váhala.  Daniela.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika