Příspěvky uživatele - 61.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 31.7.2010
Starý keř - jeho kořenový bval -  lze rýčem rozsekat a zasadit tak více rostlin
Stavba udírny na jedno použití, 30.7.2010
To je dost dlouhá doba. Střeva i v lednici trochu "osliznou". Jistě je lepší - než venku -  je nechat v lednici a pokud možno tak, aby neleřely klobásy příliš na sobě. Svojí vahou a permeabilitou střevna by se z nich vytlačila část... celý příspěvek >
Sázení a pěstování broskvoně, 30.7.2010
Roubovaný stromek (v případě broskvoní očkovaný) je dán konkrétní podnoží a vybranou vyšlechtěnou odrůdou.    Pravokořený stromek má výhodu, že je od kořenů po listy geneticky shodný, nemá slabé místo srůstu očka s podnoží. Lze vypěstovat... celý příspěvek >
Sázení a pěstování broskvoně, 30.7.2010
Pokud neporušíte kořeny, tak ji ošetřete ve stejné době jako ostatní broskvoně.
První slivoně už zrají, 30.7.2010
Jako první mi dozrál Herman. Katiknka bude něco později. Taky dozrávají první myrobalány. Althanova hude zralá asi za měsíc.
Stavba udírny na jedno použití, 30.7.2010
Není-li vyloženě teplo a maso je dostatečně čerstvé, je možné večer naražené klobásy nechat do rána zavěšenéí na hůlkách v chladné místnosti. Beztak by se měly před uzením zahřát alespoň na pokojovou teplotu, aby se po vložení do udírny neorosily.
Je to šarka?, 26.7.2010
Může. Třaba na meruňkách dokonce dost často.
Plod zčervená a opadne, 25.7.2010
Pokud zůstabne na stromě hodně zdravých plodů, může jít o přirozenou regulaci. Popadá-li většina plodů, bývá to i projevem šarky.
Úroda na novém stromku, 25.7.2010
Stromky pěstujete, předpokládám,  proto, aby Vám přinášely radost, nikoli proto, že nemáte dost peněz na koupi jablek.  První jablíčko na nově vysazeném stromku - to je přece radost z největších!
Vysokokmen do vyšší polohy, 25.7.2010
Selena není zimní odrůda, Rubinola má trochu větší nároky na teplejší polohu (než třeba Rubín).  Poradil bych Jonalord, Anetu, Z uvedených Angold, Zuzana, Produkta - odolné a bujnější odrůdy, někomu ale nechutnají
Opadání plodů meruňky, 9.7.2010
Šarka se nedá léčit.
Výměna oleje - Yard Man, nemůžu najít, 8.7.2010
Poté, co jksem ztratil nedotažený šroub,  už léta vyměňuji ve všech sekačkách olej nalévacím otvorem, jak radí p. Radek B. Je to jednoduché, rychlé, čisté, bez nářadí.
Natření kmene hašeným vápnem, 7.7.2010
Není to vůbec žádná prevence proti zvěři. Jestli jim nátěr vápněm (ono se jedná už spíš o vápenec) chutná nevím,  ale že jej ohryžou i s kůrou, vím spolehlivě.
Kadeřavost broskvoně, 7.7.2010
To je otázka priorit, pane J.S. Vaše jablka jsou možná mými hruškami. Oba jsme svým způsobem "ujetí". Já se dívám na svět přes větve ovocného stromu, Vy přes pilové řetězy...  Pro mě je pila jen hromadou kovu a plastu, pro Vás je Dolmarka členem... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda rybízu červeného příp. bílého, 4.7.2010
Z červených mi přijde pořád nejlepší starý Losan. Z bílých pak Jantar a Vitan. Zdají se mi sladší než Primus Blanka i Viktorie.    Rowada zraje později, prodloží sklizeň. Heinemannův ještě později, ten ale není k jídlu.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika