|
Příspěvky uživatele - 81.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lečo, 29.9.2009 Hrušky nezavařuji, takže nevím, moje zkušenost je například s třešněmi, jablky, meruňkami, atd.
Pokud se mi však dostane do rukou větší množství hrušek, zkusím je také tak. Myslím, že by to mělo být také v pořádku, ale zkrátka s nimi osobní... celý příspěvek > |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 29.9.2009 Přidám svoji zkušenost a věřte mi, že vím o čem mluvím...
Za prvé zvířecí blechy na člověka jdou, ale pouze v případě, že ztratí tak dobrý úkryt jako je zvíře. Pokud mají na výběr, vždy zvolí co nejhustější kožich. Takže jen tak pro srandu na... celý příspěvek > |  |
|  | Lečo, 29.9.2009 Se zájmem jsem si přečetla všechny příspěvky zde a co říct..každý chce vyjádřit svůj názor a ten kdo chce si vybere dle svého uvážení, co se mu hodí.
Já osobně jsem zastáncem věcí, které šetří čas a energie a tak mám tomu přizpůsobenou i domácnost.... celý příspěvek > |  |
|
|
|