Příspěvky uživatele - 175.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Liliovník tulipánokvětý, 24.5.2008 Obsahuje fotku
Vážení, a který je tenhle?
Sadové růže neřezat?, 24.5.2008
Omlouvám se, nebyla jsem od čtvrtka doma. Očko ráda poskytnu, sázeli ji ještě dříve, než jsem se narodila (je mi 64) původní majitelé domku, nijak náchylná k chorobám ani mrazu není, jestli voní teď nevím, protože je v řadě jiných růží. Byla... celý příspěvek >
Sadové růže neřezat?, 22.5.2008 Obsahuje fotku
Děkuji za odověď na půdokryvné růže, určitě se na udané adresy podívám. A co se týče té růžové růže, určitě není pnoucí, je vysoká jako běžné růže,  asi do 1 m a kvete spíše jednou - v červnu. Netvrdím, že pak už žádné květy nemá, ale hlavní... celý příspěvek >
Sadové růže neřezat?, 21.5.2008 Obsahuje fotku
Mám růže moc ráda a taky se snažím pěstovat ty po mamince. A taky nejsem žádný znalec. Ale mám růži, o které říkala maminka, že tu rostla odedávna a zvláštní na ní je to, že se květy nikdy nerozvinou úplně. Není to choroba, ona se prostě neotevírá.... celý příspěvek >
Hledá se růže, 21.5.2008
Píšete o půdokryvných růžích. Napsala jsem před pár dny dotaz na nějaké půdokryvné rostliny. V odpovědi bylo několik názvů rostlin, nic víc, ale že jsou takové i růže tam nebylo. Prosím alespoň o názvy těchto odrůd a případně kde je seženu. Díky.
Hledá se růže, 21.5.2008
Já mám na zahradě parkové růže "Europeana". Mají bohaté květenství sametových temně rudých květů. Možná, že je to podmínkami, bydlím v Liberci, ale nejsou vyšší než těch 60 cm. Jsou odolné a každý rok bohatě kvetou. (Když to nepohlídám, naházejí mi... celý příspěvek >
Muškáty - mokro, 21.5.2008
Loni jsem je hnojila Floranem - tekuté hnojivo na muškáty a další balkonové květiny (je ta ještě psáno na etiketě NPK 7-7-5-s borem) od Druchemy. Na zimu je dávám do sklepa, na jaře vytahnu, odstraním staré listy a zůstanou mi takové skeletky, které... celý příspěvek >
Muškáty - mokro, 21.5.2008 Obsahuje fotku
Já mám na verabdě také obyč truhlíky s miskami vespod a když více nebo déle prší, misky jim seberu a voda volně odtéká. Mohu to dělat, protože stojí na té verandě, nevisí v závěsech.  Nemám převislé, ale takové ty "babičkovské" a... celý příspěvek >
Půdokryvné rostliny, 19.5.2008
Mám na zahradě takové hluché místo. Původně tam byla plochá skalka, ale pořád to zarůstalo plevelem, nic se tam nedaří. Je to asi 1,5 x 1,5 metru plocha. Chtěla bych tam dát něco hezkého, co nedovolí plevelům, aby to zarostly. Je to místo v rohu domu... celý příspěvek >
řez rododendronu, 18.5.2008
Po pravdě měli tu odvahu moje děti, ale mohli je seříznout ještě houběji, za rok naroste asi 20 až30 cm a tak už jsou zase vysoké. Ale nejdříve zkuste, jak bude ve vašich podmínkách na řez reagovat. Pravda je, že když se řeže postupně, nevypadá to... celý příspěvek >
Begonie problém, 18.5.2008 Obsahuje fotku
Myslím, že nepřesazovat a v žádném případě nesázet hlouběji. Hlíza může být jen něco málo překrytá zeminou.  Bude to ale chtít nějakou oporu, jinak se opravdu vyvracejí a mohou se i vylomit.
Vlašské ořechy - nový recept, 17.5.2008
Receptů je obrovské množství, zkuste nějaký kuchařský server. Budete-li chtít adresy, znám několik. Také je možné dávat vyloupané ořechy do medu, ale mě se nejvíce osvědčilo, jak už tu psali, vyloupat a šup do mrazáku. Tam nežluknou, nemůže z nich... celý příspěvek >
řez rododendronu, 16.5.2008 Obsahuje fotku
Asi záleží na tom, kde rododendron roste, jaké má podmínky. Má-li dobré, nebojte se ho ořezat, ale prosím po odkvětu. Nechte ho ještě kvést. Je také pravda, že příští rok nepokvete, ale pak zase začne a bude krásný. Zkusím připojit pár fotek, jak... celý příspěvek >
Pomozte najít škůdce, 16.5.2008
To host 146.23 Dovolte mi, abych s tím posledním nesouhlasila. Nejdříve naše kočka a teď sousedova si mi chodí lehat a vyspávat do skalky na bílý vřesovec a úplně ho slehla. Napíchala jsem tam klacíky, ale pak jsem ji přistihla, jak je umně stočená a... celý příspěvek >
Ředkvičky, 16.5.2008
My to fakt nejsme, ale můžeme se přijít podívat. Ale teď vážně - ředkvičky chutnají slimákům a vypadají pak jako vykousnuté. A proto - pryč se slimáky. Nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika