|
Příspěvky uživatele - 175.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Liliovník tulipánokvětý, 24.5.2008  Vážení, a který je tenhle? |  | Sadové růže neřezat?, 24.5.2008 Omlouvám se, nebyla jsem od čtvrtka doma. Očko ráda poskytnu, sázeli ji ještě dříve, než jsem se narodila (je mi 64) původní majitelé domku, nijak náchylná k chorobám ani mrazu není, jestli voní teď nevím, protože je v řadě jiných růží. Byla... celý příspěvek > |  |
|  | Sadové růže neřezat?, 22.5.2008  Děkuji za odověď na půdokryvné růže, určitě se na udané adresy podívám. A co se týče té růžové růže, určitě není pnoucí, je vysoká jako běžné růže, asi do 1 m a kvete spíše jednou - v červnu. Netvrdím, že pak už žádné květy nemá, ale hlavní... celý příspěvek > |  | Sadové růže neřezat?, 21.5.2008  Mám růže moc ráda a taky se snažím pěstovat ty po mamince. A taky nejsem žádný znalec. Ale mám růži, o které říkala maminka, že tu rostla odedávna a zvláštní na ní je to, že se květy nikdy nerozvinou úplně. Není to choroba, ona se prostě neotevírá.... celý příspěvek > |  | Hledá se růže, 21.5.2008 Píšete o půdokryvných růžích. Napsala jsem před pár dny dotaz na nějaké půdokryvné rostliny. V odpovědi bylo několik názvů rostlin, nic víc, ale že jsou takové i růže tam nebylo. Prosím alespoň o názvy těchto odrůd a případně kde je seženu. Díky. |  | Hledá se růže, 21.5.2008 Já mám na zahradě parkové růže "Europeana". Mají bohaté květenství sametových temně rudých květů. Možná, že je to podmínkami, bydlím v Liberci, ale nejsou vyšší než těch 60 cm. Jsou odolné a každý rok bohatě kvetou. (Když to nepohlídám, naházejí mi... celý příspěvek > |  | Muškáty - mokro, 21.5.2008 Loni jsem je hnojila Floranem - tekuté hnojivo na muškáty a další balkonové květiny (je ta ještě psáno na etiketě NPK 7-7-5-s borem) od Druchemy. Na zimu je dávám do sklepa, na jaře vytahnu, odstraním staré listy a zůstanou mi takové skeletky, které... celý příspěvek > |  | Muškáty - mokro, 21.5.2008  Já mám na verabdě také obyč truhlíky s miskami vespod a když více nebo déle prší, misky jim seberu a voda volně odtéká. Mohu to dělat, protože stojí na té verandě, nevisí v závěsech. Nemám převislé, ale takové ty "babičkovské" a... celý příspěvek > |  | Půdokryvné rostliny, 19.5.2008 Mám na zahradě takové hluché místo. Původně tam byla plochá skalka, ale pořád to zarůstalo plevelem, nic se tam nedaří. Je to asi 1,5 x 1,5 metru plocha. Chtěla bych tam dát něco hezkého, co nedovolí plevelům, aby to zarostly. Je to místo v rohu domu... celý příspěvek > |  | řez rododendronu, 18.5.2008 Po pravdě měli tu odvahu moje děti, ale mohli je seříznout ještě houběji, za rok naroste asi 20 až30 cm a tak už jsou zase vysoké. Ale nejdříve zkuste, jak bude ve vašich podmínkách na řez reagovat. Pravda je, že když se řeže postupně, nevypadá to... celý příspěvek > |  |
|  | Begonie problém, 18.5.2008  Myslím, že nepřesazovat a v žádném případě nesázet hlouběji. Hlíza může být jen něco málo překrytá zeminou. Bude to ale chtít nějakou oporu, jinak se opravdu vyvracejí a mohou se i vylomit. |  | Vlašské ořechy - nový recept, 17.5.2008 Receptů je obrovské množství, zkuste nějaký kuchařský server. Budete-li chtít adresy, znám několik. Také je možné dávat vyloupané ořechy do medu, ale mě se nejvíce osvědčilo, jak už tu psali, vyloupat a šup do mrazáku. Tam nežluknou, nemůže z nich... celý příspěvek > |  | řez rododendronu, 16.5.2008  Asi záleží na tom, kde rododendron roste, jaké má podmínky. Má-li dobré, nebojte se ho ořezat, ale prosím po odkvětu. Nechte ho ještě kvést. Je také pravda, že příští rok nepokvete, ale pak zase začne a bude krásný. Zkusím připojit pár fotek, jak... celý příspěvek > |  | Pomozte najít škůdce, 16.5.2008 To host 146.23 Dovolte mi, abych s tím posledním nesouhlasila. Nejdříve naše kočka a teď sousedova si mi chodí lehat a vyspávat do skalky na bílý vřesovec a úplně ho slehla. Napíchala jsem tam klacíky, ale pak jsem ji přistihla, jak je umně stočená a... celý příspěvek > |  | Ředkvičky, 16.5.2008 My to fakt nejsme, ale můžeme se přijít podívat. Ale teď vážně - ředkvičky chutnají slimákům a vypadají pak jako vykousnuté. A proto - pryč se slimáky. Nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme. |  |
 |
|
|
|