|
Příspěvky uživatele - 86.255
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - recepty, 15.8.2008 O.K. |  | Broskve - recepty, 15.8.2008 Souhlas, Lucko. Takové "čuňárny "jsou úplně nejlepší a rovněž bych byla schopna je zhltnout sama. M.R. |  |
|  | Rajčata - recepty, 15.8.2008 Lucko, nevím to teď zcela určitě, ale myslím, že tu diskuzi najdete pod sviluškama. Tam se o sametce dozvíte úplně vše, dokonce tam někdo vložil foto-je to jen nepatrná potvora, ale dokáže způsobit velikánské škody. Což sama víte nejlépe. M.R. |  | Hniloba letních jablek, 15.8.2008 Dobrý večer, jak psal p.Vysloužil hniloba není letos pouze na jablkách. Já si myslím, když prohlížím napadené plody, že na vině je monilioza i napíchnutí od vosy či sršně. Alespoň já vidím minimálně 2 druhy hniloby na ovoci. Ať to byly meruňky,... celý příspěvek > |  | Broskve - recepty, 15.8.2008 Dělám ještě jeden v létě, ale ten vyjde sakra dráž, protože mám mlsnou pusu a mám ráda kysanou smetanu. Používáním a zkoušením různého druhu ovoce jsme se -celá širší rodina- chuťově shodli a ustálili na této kombinaci. 5 zakysaných smetan s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|