Příspěvky uživatele - 86.255

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - recepty, 15.8.2008
O.K.
Broskve - recepty, 15.8.2008
Souhlas, Lucko. Takové "čuňárny "jsou úplně nejlepší a rovněž bych byla schopna je zhltnout sama. M.R.
Rajčata - recepty, 15.8.2008
Lucko, nevím to teď zcela určitě, ale myslím, že tu diskuzi najdete pod sviluškama. Tam se o sametce dozvíte úplně vše, dokonce tam někdo vložil foto-je to jen nepatrná potvora, ale dokáže způsobit velikánské škody. Což sama víte nejlépe. M.R.
Hniloba letních jablek, 15.8.2008
Dobrý večer, jak psal p.Vysloužil hniloba není letos pouze na jablkách. Já si myslím, když prohlížím napadené plody, že na vině je monilioza i napíchnutí od vosy či sršně. Alespoň já vidím minimálně 2 druhy hniloby na ovoci. Ať to byly meruňky,... celý příspěvek >
Broskve - recepty, 15.8.2008
Dělám ještě jeden v létě, ale ten vyjde sakra dráž, protože mám mlsnou pusu a mám ráda kysanou smetanu. Používáním a zkoušením různého druhu ovoce jsme se -celá širší rodina- chuťově shodli a ustálili na této kombinaci. 5 zakysaných smetan s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika