Příspěvky uživatele - 181.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mám taky koťata, 30.7.2008
Zdravím paní Mílo, je to fešák! S takovým kukučem mu všechno projde, co? Ještě bych se vrátila k tomu co nakousla micuko zvíře-dítě.Když jsem čekala první dítko bála jsem se co na to náš Matěj, každej mně strašil, doktorka nakazovala kocoura... celý příspěvek >
Mám taky koťata, 30.7.2008
Zdravím Vás všechny, díky za pochválení zrzounů.Mám stejné zkušeností jako Alí, koček okolo spousta, škody zanedbatelné.Mám pocit že těm co o ně nestojí a snaží se s nimi bojovat dělají kočky naschvály, pak se někde za bukem baví jak ten člověk zase... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci?, 28.7.2008 Obsahuje fotku
Konečně debata, pro radost a ne jak co zahubit :o)) Pokusím se vložit ty maše výtečníky, zdravím všechny kočkomily nebo spíš zvířomily.Lucka
houbičky v trávě, 28.7.2008
Zdravím, i my máme houbičky v trávě. Vloni jsem z jedný udělala 120 řízečků.Jsou to vatovce, ty obří píchavky a jsou super.Jen letos je likvidujou slimáci, ach jo! :o(((Lucka
Ako odplašiť lastovičky (vlašťovky)?, 13.7.2008
Zdravím Mílo, kdyby to šlo beru cizí vlaštovky všema deseti.Ale obávám se že ty naše by je sem nepustily, myslela jsem že časem budu mít ve sklepě kolonii, ale na jaře když mladé hledají kde budou stavět, ten náš páreček sklep brání.Možná by to bylo... celý příspěvek >
Cherry a hrušková rajčátka, 13.7.2008
Zdravím, já listy co stíní opatrně vylamuju a zatím prospívají dobře..Uvidíme co na to nějaký rajčatový odborník :o)).Lucka
Begonie - kroutí listy, nekvete, 12.7.2008
Pomoc! Mám begónky v závěsu a nekvetou a nekvetou! Mají deformované listy, místy hnědé flíčky. Když jsem je kontrolovala našla jsem jen tři škvory, že by oni? Díky za rady Lucka (mám je každy rok a tohle se mi stalo prvně :o((.)
Ako odplašiť lastovičky (vlašťovky)?, 12.7.2008
Máte sklep? Otevřte okno.K nám se nastěhovaly po povodních, když jsme vysoušeli sklep. Nemám s nima problém, a každý jaro se na ně těsím.Nikoho z nás zatím nepokákly, jedinej problém je, že nemůžu rosvěcet ve sklepě, mají hnízdo na světle, asi by je... celý příspěvek >
Trojpuk nezny, 8.7.2008
Zdravím, nejsem žádnej znalec, ale myslím že trojpuk kvete jen jednou.Jeden jsem loni taky koupila a že by se letos nějak vyznamenal, to teda ne.Ani moc nevyrostl.Třeba někdo přispěje odbornou radou, dík.L.
Sadové růže neřezat?, 8.7.2008
Zdravím, Růžové dámy! Já s růžemi letos začala, doufám že se dočkám taky takový nádhery.Dík za cenné rady.Ať Vám dobře rostou :o))). Lucka
Slimáci, 7.7.2008
Skořápky jsem taky zkoušela, ale mám asi pancéřovaný slimáky: o))L.
Co s cuketami? (výhody mrazáku), 7.7.2008
Zdravím, ve výhodách mrazáku stojím plně za Vámi.Při zavařování jsem si loni uhnala zánět šlach, i když máme zahrádečku jako dlaň na ní jednu starou jabloň,jsou tady ve vsi tak úžasný lidi že od jahod přes cibulky po dýně, všeho je dost :o)).Kdyby... celý příspěvek >
Grilování na kameni, 4.7.2008
Micuko díky, děti mají zítra mecheche, tak to hned prubnem.Sousedi kámen mají tak si budu tahat triko, co všechno doveduL.Díky všem
Začíná to tu vypadat jako kulinářský servis,ale nedá mi to a ještě přihodím. Sežeňte si mladý kančí, to je taková pohádka,ani se nemusí nakládat, sůl,pepř a na šup s nim na šutr.Ale aby se neřeklo měla bych dotaz k těm palačinkám, jak po mase čistíte... celý příspěvek >
Křidýlka už jenom roštujem :o)).Jdu roztopit a k obědu budou bramboráky :o))L.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika