|
Příspěvky uživatele - 181.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 6.8.2008  Teda to je nádhera, já tak zdatný pěstitel nejsem, balkon nemá m tak osázím kde co.Nejradši mám kameninové hrnce, letos jsem získala starou přepravku na mléko, ještě nejsem spokojená s umístněním příští rok jí musí dát někam kde víc vynikne.Gratuluju... celý příspěvek > |  | Rajčata - recepty, 5.8.2008 Diky Micuko, jdu na to a nenůžu se dočkat jak to dopadne! L. |  |
|  | Rajčata - recepty, 5.8.2008 Super, díky moc Micuko, jste úžasná, v mém okolí nikdo tenhle recept nezná.Většina divně kouká jak padne znímka o nedozrálém rajčeti.Jablka si pamatuju, že tam tatík dával, švestky ne.Tak uvidím jestli to bude to ono, co mi v dětství tak chutnalo ke... celý příspěvek > |  | Rajčata - recepty, 5.8.2008 Můj tatínek dělal čatny ze zelených rajčat, měla jsem ho moc ráda(i tatínka i čatny :o)) bohužel nenám recept, dělal ho asi z hlavy, a mně samozřejmě nenapadlo si ho napsat, neměl by ho někdo z Vás? Dík Lucka |  | svilušky pod kůží?, 5.8.2008 Díky za tuhle debatu, mám zřejmně napadeného synka.Pod koleny, v tříslech a na pytlíku :o) má šílený pupence.Vypadá to jako malý sopky,(kopečky s kráterem) strašně ho to svědí.Představa že mu to potřu lihovou tinkturou mně děsí.:o).Myslela jsem že to... celý příspěvek > |  | Rajčata - recepty, 5.8.2008 A džem jste zkoušeli? 1kg rajčat,800g cukru,4 lžíce citronové šťávy,(nebo 1/2 lžičky kys.citronové),špetka mletého zázvoru.Opláchnutá rajčeta nadvakrát spaříme vařící vodou a hned dáme do studené vody, pak lehce oloupáme.Pokrájíme na kousky posypeme... celý příspěvek > |  | Slimáci, 4.8.2008 Zdravím Hráběnko, vlastním jak chlapečka tak slimáky.Když jsem se přestala smát, nedalo mi to a šli jsme počůrávat, a pozor FUNGUJE TO!!! Může za to zřejmně sůl obsažená v moči, či co.Takže pořádně osolit oběd a večer na lov.Díky za zpestření... celý příspěvek > |  | Mám taky koťata, 4.8.2008 Ahoj Micuko, až jsem zamáčkla slzu z toho co píšete.Úplně Vás chápu, předloni nám nějakej dobrák hodil krabici s pěti kousky přes plot.Už to byly hotový kočky, žádní kojenci, sousedovic Zuzana měla taky dva výtržníky, tak to byla hotová devastační... celý příspěvek > |  | Mám taky koťata, 3.8.2008 Ahojky Micuko, gratuluji k dobrému umístnění chlupáčků.Lucka |  | houbičky v trávě, 3.8.2008 Zlatý vatovce!!! :o)) |  |
|  | Oxalis, 3.8.2008  Zdravím, před pěti lety jsem vsadila pár hlizek do kameninového hrnce.Od jara ho mám na plném slunci, na podzim strcím do sklepa nezalévám, až zase na jaře.Většinou vylezou první květy, letos hrnec roztrhl.tak jsem ho přesadila asi před týdnem, do... celý příspěvek > |  | Jak se vám líbí mé broskvičky?, 1.8.2008 Tak Vám Mílo popřeju ještě jednou ať to všechno roste, ať mate té radosti co nejvíc.:o)) Lucka |  | Jak se vám líbí mé broskvičky?, 31.7.2008 Zdravím Mílo, úroda moc pěkná, gratuluju,letos jsme taky vsadily broskvičku, ani nevím jaká to je bylo to náhlé hnutí mysli před krámek ve vsi přijel chlapík s vozejkem, babky nakupovali jak vzteklý, tak jsem taky podlehla, leč někde jsem ztratila... celý příspěvek > |  | Mám taky koťata, 31.7.2008 Zdravím všechny, teda Danielo to je sněhuláček, nedivím se že jste ho oplakala.Micuko, Vaši jsou taky k pomuchlování, Alí Váš pan kocour vypadá že mu doma vykáte :o) to je kočičí superego, moc hezkej. Lucka |  | moje květinka, 30.7.2008 Je nádherná, tak ať Vám, teď když už ví jak na to, kvete každý rok.Já jí závidím paní sousedce, má obrovskou červenou, ale tahle je ještě skvostnější :o)).Zdravím Lucka |  |
 |
|
|
|