|
Příspěvky uživatele - 99.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskve - recepty, 15.8.2008 Hodím to sem hned. Tedy původně je to s jablky, ale protože dnešní vítr shodil nějaké broskve, použila jsem je. Takže do dortové formy vrstvu piškotů, na ni směs, piškoty, směs, piškoty. Směs: 2 hrnky vody, cca 8 lžic cukru-dle chuti-na kousky 6-8... celý příspěvek > |  | Rajčata - recepty, 15.8.2008 No já jsem dělala nepečený dortík s broskvema. Až si trochu orazím, hodím ho jako recept na broskve. Třeba děláte podobný. M.R. |  |
|  | Rajčata - recepty, 15.8.2008 Ahoj Micuko + ostatní, taky mám pár křížků na krku. Po 4-tém křížku jsem začala mít problémy se štípajícím a sajícím hmyzem-do té doby bylo vše v pohodě i když jsem dostala i pár žihadel najednou. No a přes 10 roků už to holt v pohodě není. Se... celý příspěvek > |  | lidová rada na plíseň okurkovou, 15.8.2008 Děkuju za vysvětlení obého. M.R. |  |
|
|
|