 |
Příspěvky uživatele - 91.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
"Exotičtější" lák pro maso na uzení?, 10.6.2017 Zdravím.. už jsem se ptal ve vedlejší diskuzi "Jak naložit maso..", ale žádná reakce... možná to jen v tom dlouhém vlákně zapadlo.. tak si dovolím optat se zde znovu :
Rád bych se zeptal zkušenějších... uzené maso (krkovička, bůček) jakž takž... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 7.6.2017 Rád bych se zeptal zkušenějších... uzené maso (krkovička, bůček) jakž takž zvládám. Nakládám do láku, který není žádná věda - taková "česká klasika" - voda, praganda, sůl, nějaké základní koření (jalovec, pepř, česnek, nov.koření, někdy trocha... celý příspěvek > |  |
|  |
|
|
|