 |
Příspěvky uživatele - 36.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana proti okusu zvěří, 7.4.2012 Dobrý den, Třetím rokem používám perlinku, co se používá při zateplování fasád.Zatím to funguje.Jedinný stromek nebyl okousán, pozemek nemám vůbec oplocen a sousedí s polem. |  | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 4.3.2012 1.Matčino
2.Coxova reneta
3.Ontario |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011 Díky za upozornění. jsem se překlepl. Díky David |  | Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011 Ano. Omlouvám se. Má tam být ve větě- lák z převařené vody a na 1 litr / 2 deka soli (20 gramů) - ne 20 deka!!! |  | Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011 Všeobecně- Tvrzení, že každá sůl solí stejně ne největší blbost. Každý výrobce má sůl jinak nadrcenou. To znamená, že pokud sáhnete po levnější soli tak si budte jistí tím, že bude hrubší a tudíž maso přesolíte protože se pomaleji rozpouští. ... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011 Rychlo sůl se používá především v potravinářství. v žádném případě ne z důvodů toho že je lepší, ale z důvodů, že si výrobci nemohou dovolit skladovat maso tak dlouho než se uleží. Takže je všem jasný, že je to látka která je vyrobená uměle. Je to... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011 Marku zjednodušeně. Rychlo sůl nepoužívat. V žádném případě nečekej až ti začne lák kvést- to je důsledek hnilobného procesu masa které je vystaveno větší teplotě než 4 stupně
Očisti řádně maso od nečistot jaké jsou kousky krvavé, štetiny a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|