Příspěvky uživatele - 36.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana proti okusu zvěří, 7.4.2012
Dobrý den, Třetím rokem používám perlinku, co se používá při zateplování fasád.Zatím to funguje.Jedinný stromek nebyl okousán, pozemek nemám vůbec oplocen a sousedí s polem.
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 4.3.2012
1.Matčino 2.Coxova reneta 3.Ontario
Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011
Díky za upozornění. jsem se překlepl. Díky David
Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011
Ano. Omlouvám se. Má tam být ve větě- lák z převařené vody a na 1 litr / 2 deka soli (20 gramů) - ne 20 deka!!!
Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011
Všeobecně- Tvrzení, že každá sůl solí stejně ne největší blbost. Každý výrobce má sůl jinak nadrcenou. To znamená, že pokud sáhnete po levnější soli tak si budte jistí tím, že bude hrubší a tudíž maso přesolíte protože se pomaleji rozpouští. ... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011
Rychlo sůl se používá především v potravinářství. v žádném případě ne z důvodů toho že je lepší, ale z důvodů, že si výrobci nemohou dovolit skladovat maso tak dlouho než se uleží. Takže je všem jasný, že je to látka která je vyrobená uměle. Je to... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 1.12.2011
Marku zjednodušeně. Rychlo sůl nepoužívat. V žádném případě nečekej až ti začne lák kvést- to je důsledek hnilobného procesu masa které je vystaveno větší teplotě než 4 stupně Očisti řádně maso od nečistot jaké jsou kousky krvavé, štetiny a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika