|
Příspěvky uživatele - 79.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak naložit maso na uzení, 6.11.2011 Jak jsem napsal, nějakých 20g vetřu do masa a pečlivě naskládám do nádoby na 2 - 3 dny, je třeba maso pečlivě prohlídnout, zda není někde zbytek kosti, to se to pak rádo rychle kazí.. Pak zalívám lákem.. |  | Jak naložit maso na uzení, 4.11.2011 Také to tak dělám, dávám asi 22g na kilo masa při suchém nasolení. Pak to po dvou dnech zaliju lákem, kdy dávám 90 - 100g soli na 1 litr vody. Krátce převařím, vychladím, zaliju. Po týdnu obracím. Nikdy se mi ani ostatním koštujícím nezdálo maso... celý příspěvek > |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 3.11.2011 Někdo maso třeba ještě česnekuje a do láku přidává divoké koření. Prostě dej vařit vodu, přidej poměr soli a převař to pár minut. Nech to zchladit v lednici, ať to při zalití nemá vyšší teplotu než je maso a zalij to. Já maso po dvoudenním naložení... celý příspěvek > |  |
|
|
|