Příspěvky uživatele - 79.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 6.11.2011
Jak jsem napsal, nějakých 20g vetřu do masa a pečlivě naskládám do nádoby na 2 - 3 dny, je třeba maso pečlivě prohlídnout, zda není někde zbytek kosti, to se to pak rádo rychle kazí.. Pak zalívám lákem..
Jak naložit maso na uzení, 4.11.2011
Také to tak dělám, dávám asi 22g na kilo masa při suchém nasolení. Pak to po dvou dnech zaliju lákem, kdy dávám 90 - 100g soli na 1 litr vody. Krátce převařím, vychladím, zaliju. Po týdnu obracím. Nikdy se mi ani ostatním koštujícím nezdálo maso... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 3.11.2011
Někdo maso třeba ještě česnekuje a do láku přidává divoké koření. Prostě dej vařit vodu, přidej poměr soli a převař to pár minut. Nech to zchladit v lednici, ať to při zalití nemá vyšší teplotu než je maso a zalij to. Já maso po dvoudenním naložení... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika