Příspěvky uživatele - 170.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 4.3.2011
Jo, ještě jsem zapomněl - před koncem uzení maso pořádně opláchnu v teplé vodě (aby se omyl karbon) a dám zpět na 2-3 hodiny do studeného kouře. Fanny
Jak naložit maso na uzení, 4.3.2011
Já používám vlastní postuip vytvořený na základě letitých poksů. Řekl bych, že jsem již dotáhl k dokonalosti a výsledky jsou excelentní. Postup: 1. Maso zvážím a připravím si 4,5% solnou směs (3/4 mořské soli, 1/4 Pragandy). Na 10 kg masa oloupu a... celý příspěvek >
Stavba udírny, 4.3.2011
Zdravím všechny uzenáře. Stavěl jsem udírnu s kamarádem před několika lůty, v rámci stavby zahradního altánu. Inspirovali jsme se detailním popisem p. J. Šiguta a firmy ŠAMO. Udírnu jsme zakomponovali do zahradního krbu, v podstatě je rozšířenou... celý příspěvek >
Jak uchovávat klobásy?, 4.3.2011
Já vyrábím klobásy á la čabajka, tzn. bez prátu, a udím je 3 dny studeným kouřem (minimálně). Tyto klobásy není problém v chladu uchovat i několik měsíců - do té doby, než se sežerou (což bývá dost brzo). S kamarádem jsme si vypracovali vlastní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika