 |
Příspěvky uživatele - 170.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak naložit maso na uzení, 4.3.2011 Jo, ještě jsem zapomněl - před koncem uzení maso pořádně opláchnu v teplé vodě (aby se omyl karbon) a dám zpět na 2-3 hodiny do studeného kouře. Fanny |  | Jak naložit maso na uzení, 4.3.2011 Já používám vlastní postuip vytvořený na základě letitých poksů. Řekl bych, že jsem již dotáhl k dokonalosti a výsledky jsou excelentní.
Postup:
1. Maso zvážím a připravím si 4,5% solnou směs (3/4 mořské soli, 1/4 Pragandy). Na 10 kg masa oloupu a... celý příspěvek > |  |
|  | Stavba udírny, 4.3.2011 Zdravím všechny uzenáře. Stavěl jsem udírnu s kamarádem před několika lůty, v rámci stavby zahradního altánu. Inspirovali jsme se detailním popisem p. J. Šiguta a firmy ŠAMO. Udírnu jsme zakomponovali do zahradního krbu, v podstatě je rozšířenou... celý příspěvek > |  | Jak uchovávat klobásy?, 4.3.2011 Já vyrábím klobásy á la čabajka, tzn. bez prátu, a udím je 3 dny studeným kouřem (minimálně). Tyto klobásy není problém v chladu uchovat i několik měsíců - do té doby, než se sežerou (což bývá dost brzo). S kamarádem jsme si vypracovali vlastní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|