Příspěvky uživatele - 248.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 28.1.2012
Díky,  já to vyřešil jednodušše :-))  kolena jsem dal na pekáč a už se pečou,.., :-))  naložil jsem jenom ty bůčky, které mám ozkoušené.. :-))  a na kolena se vrhnu až později.. :-)) až budu zkušenější...  Ještě jednou... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 28.1.2012
Přátelé, prosím o relativně rychlou radu.  Mám kolena na naložení na vyuzení. Jsem začátečník. Poprvé jsem zkoušel bůčky a ty se povedly, ted pokračuji dál a k bůčků chci přidat kolena. Jen se ke mě dostaly dost rozdílné názory na naložení... celý příspěvek >
Domácí šunka, 7.1.2012
No proto tím bůčkem začínám.  Na začátku jsem měl maso v lednici. Nyní, když se venku ochladilo, tak to mám venku na balkoně. No snad si poradím. děkuji
Domácí šunka, 7.1.2012
Děkuji, myslel jsem si to, ale jistota je jistota. Ještě řeším jeden problém, poprvé jsem nakládal bůčky na uzení. Bude to premiera. Bůček mám v láku v rychlosoli, maso překládám.  Je nějaká rada, jak poznat, že maso je připravené k... celý příspěvek >
Domácí šunka, 7.1.2012
Už teď se mi sbíhají sliny.. :-))  Mám pokrájeno, naloženo.  Jen si nejsem jistý v jedné věci.  Udit v tlačenkovém střevu?  nebo po vychladnutí dát do síťky a udit v sítce? Jestli je možné prosím o relativně rychlou radu. ... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika