|
Příspěvky uživatele - 248.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak naložit maso na uzení, 28.1.2012 Díky, já to vyřešil jednodušše :-)) kolena jsem dal na pekáč a už se pečou,.., :-)) naložil jsem jenom ty bůčky, které mám ozkoušené.. :-)) a na kolena se vrhnu až později.. :-)) až budu zkušenější...
Ještě jednou... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 28.1.2012 Přátelé,
prosím o relativně rychlou radu. Mám kolena na naložení na vyuzení. Jsem začátečník. Poprvé jsem zkoušel bůčky a ty se povedly, ted pokračuji dál a k bůčků chci přidat kolena. Jen se ke mě dostaly dost rozdílné názory na naložení... celý příspěvek > |  |
|  | Domácí šunka, 7.1.2012 No proto tím bůčkem začínám. Na začátku jsem měl maso v lednici. Nyní, když se venku ochladilo, tak to mám venku na balkoně. No snad si poradím. děkuji |  | Domácí šunka, 7.1.2012 Děkuji, myslel jsem si to, ale jistota je jistota.
Ještě řeším jeden problém, poprvé jsem nakládal bůčky na uzení. Bude to premiera. Bůček mám v láku v rychlosoli, maso překládám. Je nějaká rada, jak poznat, že maso je připravené k... celý příspěvek > |  | Domácí šunka, 7.1.2012 Už teď se mi sbíhají sliny.. :-)) Mám pokrájeno, naloženo. Jen si nejsem jistý v jedné věci. Udit v tlačenkovém střevu? nebo po vychladnutí dát do síťky a udit v sítce? Jestli je možné prosím o relativně rychlou radu. ... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|