|
Příspěvky uživatele - 11.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Začátečník - PS500, 1.2.2008 Díky za konkrétní odpověď. Letos ještě ten kotel nemám, takže jsem zatím nic neřezal, ale zkusím si cvičně pár uskladněných kousků rozřezat a uvidím. Zatím mám dřevo tak do průměru 25 cm.
Možná fakt koupím nějakou starší kolébkovou cirkulu, nebo... celý příspěvek > |  | Začátečník - PS500, 1.2.2008 A neřezalo by se mi to tou delší lištou lépe? Takhle to budu muset nějak otáčet, když má dřevo větší průměr než je délka lišty. A co nebezpečí zpětného rázu?
Předpokládám rozřezání na 1m kusy, rozštípání, vysušení a pak řezat asi jen na délku... celý příspěvek > |  |
|  | Začátečník - PS500, 1.2.2008 Zdravím všechny zkušené.
Jsem naprostý začátečník, tak mi prosím promiňte takový dotaz.
Nedávno jsem koupil Dolmar PS 500. Chci s tím řezat nakoupené dřevo do kotle Viadrus, asi 35 rm ročně.
Teď mi nabídli dub o průměru až 40 cm a délce 2 m. Je... celý příspěvek > |  | Vápnění - drcený sádrokarton, 16.7.2007 No bezva. A až se přide na to, že biomala je nesmysl, tak už budou pole navždy kontaminována... |  |
 |
|
|
|