 |
Příspěvky uživatele - 71.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
receptury masných výrobků, 23.12.2008 Ještě pár slov k recepturám. Ono ani nejde o vzkříšení jednotlivých výrobků, ale spíš o některé zásadní informace, např: skladby koření, technologický postup, textura, teploty, doby jednotlivých operací a pod.a skladby masa. Ne každý asi ví, jak se... celý příspěvek > |  | receptury masných výrobků, 19.12.2008 Ahoj,
náhodně jsem procházel dizkuzí a byl jsem velmi potěšem počtem domácích řezníků a udičů, jakož i odsudkem moderně vyráběných a tedy většinou nežratelných uzenin.
Mám v digitání podobě normy masných výrobků z roku 1953, tedy v době, kdy se... celý příspěvek > |  |
|  |
|
|
|