Příspěvky uživatele - 9.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
borůvka, 17.6.2008 Obsahuje fotku
Dobrý Den.Mám Kanadskou borůvku a nevím jestli mám nové výhonky u země nechat nebo je odstříhnout?.Od kořene jdou tři nebo čtyři větvičky 80cm dlouhé mám je nechat jako hlavní a jenom prostřihávat a zakracovat nové?.To starší dřevo mám přichytlé ke... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 13.6.2008
Souhlasím, mám stejný názor.Já mám Stihl FS100 trojnůž.Metrová tráva není problém.Super mašinka.
Kvas z třešní, 13.6.2008
Žadný cukr ani vodu?
Kvas z třešní, 12.6.2008
Co všechno mám přidat do kvasu z třešní?.Budu jí dělat poprvé.Díky za radu.
Co je to na hrušni?, 12.6.2008
Díky za radu.A mám to zkusit zlikvidovat hned, nevadí to plodům?
Co je to na hrušni?, 12.6.2008 Obsahuje fotku
A nejsou to mšice?
Co je to na hrušni?, 12.6.2008 Obsahuje fotku
A můžu to ted zlikvidovat?
slivovice z třešní?, 9.6.2008
Slišel jsem že třešně na slivovici se mají odpeckovat. Máte s tím někdo zkušenost?
placaté plody?, 5.6.2008
dobrý večer pane Vysloužil.Děkuji za radu a ještě se chci zeptat.Dnes jsem postříkal jabloně proti pilatce, vím,že už je pozdě chtěl jsem to zkusit. nezničím tím postřikem plody?Děkuji za odpověd.
placaté plody?, 4.6.2008
co je to? díky
pohnojil jsem jahody a, 4.6.2008
Na jaře jsem pohnojil jahody a oni vyrostli tak bujně, že plody nejsou takřka vidět.Listy udělali takový klobouk, že se bojím aby se k plodům dostalo slunce.Mám listy prostříhat?
Jakou Kanadskou borůvku?, 25.3.2008
Zháním Kanadskou borůvku. Máte někdo typ a jaké druhy jsou nejlepší? A jaké máte přírůstky a zkušenosti?
Potřebuji poradit z Kanadákem, 25.3.2008
Dobrý večer. Mám jednoduchou otázku. Jak daleko od sebe sázet? Budu sázet do řady 5 kousků. Mám keřík před sázením zastříhnot? Je lepší jedna odrůda nebo víc? A jak odrbávat květy, hned jak trochu začnou kvést nebo až budou krásně rozkvetlé? Děkuji... celý příspěvek >
Borůvka, 500 m.n.m?, 21.3.2008
CHtěl bych poradit jakou odrúdu borůvky do 500m.n.m.? Budou mezi jabloněma, jak daleko od sebe? CHci vysázet čtyři kusy.Prý jsou nejlepší Kanadské?
Jak na rez hrušnovou?, 30.9.2007
Čím a kdy stříkat Rez Hrušnovou?
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika