 |
Příspěvky uživatele - 84.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 23.1.2015 Ročně dělám asi 500 kg klobás, udím na buku, sem tam polínko nějakýho ovoce. Buk je suchej cca rok a půl a bez nejmenšího problému. |  | Rajčata pro sezónu 2015, 18.1.2015 Kamarád mi dovezl z Ruska tyto semínka rajčat : Izjum (F1), Rozovoe serdce, Banzaj, Russkij viťjaz (F1). Nemáte s tím někdo zkušenosti? |  |
|  | Tmavý střed u uzeného masa, 15.1.2015 Je to na 10 cca kilovych srutek
1,5 litru vody a 230 gr soli na nastrik a
8 litru vody a 1 kg soli na nalev
k tomu prolisovat 250 gr cesneku.
Se soli si mozna budete muset casem pohrat, bo kazda soli jinak. |  | Tmavý střed u uzeného masa, 11.1.2015 Maso nastříkávám solným roztokem a potom naložím do solného roztoku s česnekem na 4-6 dní. Je pravda, že napíchávat bůček je trošku problém. |  |
|
|
|