Příspěvky uživatele - 84.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ktere dřevo vhodne na uzení a grilování?, 23.1.2015
Ročně dělám asi 500 kg klobás, udím na buku, sem tam polínko nějakýho ovoce. Buk je suchej cca rok a půl a bez nejmenšího problému.
Rajčata pro sezónu 2015, 18.1.2015
Kamarád mi dovezl z Ruska tyto semínka rajčat : Izjum (F1), Rozovoe serdce, Banzaj, Russkij viťjaz (F1). Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Tmavý střed u uzeného masa, 15.1.2015
Je to na 10 cca kilovych srutek 1,5 litru vody a 230 gr soli na nastrik a 8 litru vody a 1 kg soli na nalev k tomu prolisovat 250 gr cesneku. Se soli si mozna budete muset casem pohrat, bo kazda soli jinak.
Tmavý střed u uzeného masa, 11.1.2015
Maso nastříkávám solným roztokem a potom naložím do solného roztoku s česnekem na 4-6 dní. Je pravda, že napíchávat bůček je trošku problém.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika