Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Starší třešeň neplodí, 23.5.2012 A co s tím dá se to nějak zachránit stříkat. Nebo je lepší vykopat a zasadit nějaké nové třešně.
Starší třešeň neplodí, 23.5.2012 Opadávaj buď přímo květy po odkvětu nebo malinké zárodky třešní. Proto mě napadlo jestli to není nějaká choroba škůdce, nebo nedostatek něčeho v půdě. Stromy plodily dobře, ale tak možná 5-10 let skoro nic. Přitom okolní stromy jsou obalené... celý příspěvek >
Starší třešeň neplodí, 22.5.2012 Odrůdu neznám jsou to minimálně 60 let staré třešně sázel je děda takže nemám absolutně představu.
Starší třešeň neplodí, 22.5.2012 To mě taky napadlo, ale na druhou stranu opravdu o pár desítek metrů jinde třešně jsou a moje třešně nemaj prakticky nic. Říkal jsem si pokud by to bylo opylovači tak by třeba některý rok bylo víc třešní a někdy míň. ale tady neni na 90% nic nikdy... celý příspěvek >
Starší třešeň neplodí, 22.5.2012 Dobrý den chtěl bych se poradit mám na zahradě 2 třešně jsou poměrně dost staré a přesto že každý rok nasazují plno květů není z toho prakticky nic. Tak by mě zají malo čím by to mohlo být. Jelikož o pár stovek metrů rostou třešně v ouvoze kde se o... celý příspěvek >
Uzení ryb, 10.5.2012 Mám dotaz nemám zkušenosti s uzením ryb a chtěl bych si vyudit třeba nějakého kapříka nebo tak. mohl by mi někdo poradit jak dlouho a při jaké teplotě zhruba udit cca 2kg rybu. děkuji předem za odpovědi.