Příspěvky uživatele - 15.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
První klobásky, 21.11.2016
Myslim si že obaja prezentujeme svoj názor a pripadá mi to v poriadku, nič zlé v tom nevidím. Udenie teplým - dymom som neodcudzoval len som poukázal na jeho inú stránku. Ja klobásky pre seba nerobím preto, aby som ich za 2 týždne... celý příspěvek >
První klobásky, 21.11.2016
Pán FO súhlasím s vami.. asi preto sa im dielo darilo, že sa nesnažili poctivé a overené suroviny nahrádzať niečím iným, nič nechceli urýchliť..museli vystačiť s tým čo mali.. á mnohý z nás sa tu snažia vymýšľať a prezentovať rôzne myšlianky len aby... celý příspěvek >
Fuet, 21.11.2016
Pan Vysloužil, na toto je dobrá jedna rada - nakupte aj druhú polovicu mäsa u mäsiara a problem s farbou, konzistenciou a slizkosťou mäsa nemusite riešiť.. Načo šetriť tam, kde sa nemá??
První klobásky, 20.11.2016
Dovolím si 2 poznámky : 1 Praganda nezaručí trvanlivosť klobás. Tú zaručí udenie a pokiaľ ide fakt o trvanlivosť, tak udenie studeným dymom... Udenie pri 60 - 70 st trvanlivosť klobás nezaručí! Je to len forma tepelnej úpravy klobás a pokiaľ sa... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika