|
Příspěvky uživatele - 15.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
První klobásky, 21.11.2016 Myslim si že obaja prezentujeme svoj názor a pripadá mi to v poriadku, nič zlé v tom nevidím.
Udenie teplým - dymom som neodcudzoval len som poukázal na jeho inú stránku. Ja klobásky pre seba nerobím preto, aby som ich za 2 týždne... celý příspěvek > |  | První klobásky, 21.11.2016 Pán FO súhlasím s vami.. asi preto sa im dielo darilo, že sa nesnažili poctivé a overené suroviny nahrádzať niečím iným, nič nechceli urýchliť..museli vystačiť s tým čo mali.. á mnohý z nás sa tu snažia vymýšľať a prezentovať rôzne myšlianky len aby... celý příspěvek > |  |
|  | Fuet, 21.11.2016 Pan Vysloužil, na toto je dobrá jedna rada - nakupte aj druhú polovicu mäsa u mäsiara a problem s farbou, konzistenciou a slizkosťou mäsa nemusite riešiť.. Načo šetriť tam, kde sa nemá?? |  | První klobásky, 20.11.2016 Dovolím si 2 poznámky :
1 Praganda nezaručí trvanlivosť klobás. Tú zaručí udenie a pokiaľ ide fakt o trvanlivosť, tak udenie studeným dymom... Udenie pri 60 - 70 st trvanlivosť klobás nezaručí! Je to len forma tepelnej úpravy klobás a pokiaľ sa... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|