Příspěvky uživatele - 136.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
První klobásky, 21.11.2016
Fermentace nebo-li kvašení má jasně danou teplotu tj. min.20/max.30°C, kvašení zajišťuje množením bakterie mléčného kvašení. Souhlasím s Vámi: Nikdo žádné teorie nepotřeboval. Věděli jen co nesmějí udělat. Klobásy máte hezký, ale nic nechápete.
První klobásky, 21.11.2016
Trvanlivost zajistí především kvašení - fermentace, bakterie mléčného kvašení, které sežerou cukry a přemění na kyselinu mléčnou, která sníží PH pod 5 a zničí ostatní bakterie kromě... Ty klobásy jsou výstavní.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika